ΝΕΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Μη μπλέξεις! Αυτή είναι η κορυφαία Εντολή, έτσι λέω εγώ. Δεν την τοποθετώ 11η, αλλά πρώτη, πάνω και από τις Δέκα Εντολές που εδωσε ο παπούς στον Μόζες. ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ! Λέω για την περίπτωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, της πρώην προέδρου της Βουλής. Δεν ξεμπλέκει με τίποτα μαζύ της ο Τσίπρας. Δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Κανένας σοβαρός, κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος δεν θα κάνει τη μαλακία να μπλέξει μ' αυτό το κορίτσι. Την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Καθαρή. Ικανή. Ταγμένη. Και τι με νοιάζει εμένα όταν είμαι πονηρός; Όταν η κυρία είναι αγύριστο κεφάλι, κάνω το λάθος της ζωής μου να «συνεργαστώ» μαζύ της. Να την εμπιστευτώ. Να της μιλάω ανοικτά. Θα μου την φέρει αύριο αν εγώ δεν ξηγηθώ σπαθί.

Έτσι που λες. Μακρυά από ανθρώπους σαν την κυρία Κωνσταντοπούλου. Δεν ξέρουν, δεν μπορούν να παίξουν μπάλλα έξω από τα κιτάπια. Λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες. Τους κανονισμούς. Αυτά γράφουν τα καταστατικά του Σύριζα, αυτά θα κάνουμε. Αυτά υποσχεθήκαμε, αυτά θα υλοποιήσουμε.

Γι' αυτό σου λέω. Η κυρία είναι για ξύλο. Να σου δημιουργεί πρόβλημα και το χειρώτερο ότι έχει δίκαιο. Και δεν αφήνει ούτε χαραμάδα για «συναλλαγές». Όχι! Είμαστε Σύριζα, δεν είμαστε οι προηγούμενοι διαπλεκόμενοι, ούτε να γίνουμε τέτοιοι.

Εκτός κυβέρνησης, ούτε βουλευτίνα η Ζωή και ο άλλος, ο Αλέξης είναι πρωθυπουργός. Αυτή τον γλεντάει, όμως! Μπαούλο ολόκληρο έχει γεμάτο πρόκες και κάθε τόσο καρφώνει μία στο πρωθυπουργικό κορμί του αλλουνού.

Η μία αποκάλυψη της συντρόφισσας Κωνσταντοπούλου έρχεται μετά την άλλη για τον πρώην σύντροφο Τσίπρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, με στοιχεία, τον παρουσιάζει φαύλο, με πρακτικές παλαιοκομματικού πρωθυπουργού. Με συνεχείς συμβιβασμούς. Και υποχωρήσεις. Με επιλογές αντισυριζαϊικες.

Ο τελευταίος πυροβολισμός της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα είναι με το νί και σίγμα ό,τι έπαιξε μεταξύ τους αμέσως μετά την πρώτη εκλογική νίκη, τον Ιανουάριο του 2015. Αυτό ο Τσίπρας. Εκείνο ο Τσίπρας. Ένας άφθαρτος και νέος πολιτικός ολότελα προπονημένος να συμβιβαστεί, να ξεχάσει ότι προέρχεται από τον Σύριζα.

Έτσι τον παρουσιάζει η Κωνσταντοπούλου με πραγματικά γεγονότα, είναι τόσα πολλά και δεν τα αναφέρω. Βασιληά γυμνό τον κάνει τον Τσίπρα η κυρία, η οποία έχει έτοιμο το επόμενο κτύπημα.

Διαβάστε ακόμα:

Λαέ ακούμπα στις πλάτες του Κουτσούμπα