ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ

 

Η γκραν σουξέ δήλωση δεν είναι η συγκεκριμένη κάποιου Σγουρίδη, υπουργού της κυβέρνησης, ότι ο Τσίπρας τους δούλεψε τους αγρότες. Κατ' εμέ αυτή η ομολογία δεν έχει καμμία αξία, διότι δεν μας είπε ο άνθρωπος κάτι καινούργιο. Κάτι που δεν το ξέρει και ο πιο φανατικός συριζαίος.

Άλλη είναι η κουβέντα η τεράστια, η ξεβρακωτική των συντρόφων του Σύριζα. Κάποιος Παραστατίδης Θόδωρος, βουλευτής του Σύριζα, από τηλεοράσεως μάλιστα, παραδέχθηκε στα ίσα ότι κι εμείς οι αριστεροί είμαστε τα ίδια σκατά όπως οι δεξιοί και οι κεντρώοι.

Όχι, δεν το είπε έτσι ακριβώς ο σύντροφος. Αυτό, όμως, είπε ακριβώς! Με λόγια... πολιτικά, βουλευτικά, είπε επί λέξει: «Καμμιά φορά πρέπει να λες αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος...». Και πρόσθεσε και το άλλο εμετικό: «Ο προεκλογικός λόγος πάντα έχει μία υπερβολή...».

Διαλέγεις και παίρνεις. Ο σύντροφος το λέει «υπερβολή», εγώ το λέω «ψέμα». Και «παραμύθι» το λέω. Και «απάτη» το λέω.

Όταν ο κομματικός αριστερός, όχι ο ακομμάτιστος, όχι ο ρομαντικός, αλλά το λαμόγιο αριστερός που αποφασίζει να γίνει εξουσία, αυτοαθωώνεται και δεν παίζει στα ίσα με τον πολίτη, διότι όπως λέει ο κύριος Παραστατίδης λες αυτά που θέλει να ακούσει ο απελπισμένος.

Διαβάστε ακόμα:

Είπε αλήθεια και τον ανάγκασαν να την πάρει πίσω