Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

 

Μου το είπαν και δεν το πίστευα. Ήμουν σίγουρος ότι μου έκαναν πλάκα. Ότι ήταν ένα αστείο η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Αλέξιος Τσίπρας, αυτό το όνομα και επίθετο αναφέρεται στο σχετικό δίπλωμα, απεφοίτησε από τη Σχολή Κοπτικής-Ραπτικής της Κορέλκο. Γνωστό brandname ιδιωτικής τεχνικής σχολής.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Και ξεκινάμε από τη μαλακία της ημέρας. Την χοντρομαλακία της εβδομάδος. Η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για... ερασιτεχνισμό στο μεταναστευτικό. Όχι, ρε! Κι όμως συνέβη κι αυτό. Να πούνε ερασιτέχνη τον Τσίπρα.

Ρε, μαλάκες, εσείς της ΝΔ, βέβαια κι είναι ερασιτέχνης ο Τσίπρας. Αναμενόμενο. Βεβαίως και θα ενεργεί με ερασιτεχνισμό. Πού να έχει μάθει το παιδί να κυβερνάει; Ούτε περίπτερο, ούτε μίνι-μάρκετ δεν έχει διευθύνει, δεν έχει διοικήσει. Επειδή, δηλαδή, τον ψήφισαν για πρωθυπουργό αυτό σημαίνει ότι έχει πτυχίο πρωθυπουργού; Ότι έχει εμπειρίες και ταλέντο κυβερνήτη. Για όνομα.

Το μόνο πτυχίο του Τσίπρα, αποκαλύπτω, είναι αυτό της κοπτικής-ραπτικής. Γι' αυτό και συνεχώς κόβει και ράβει τις αποφάσεις του. Συνεχώς τις αλλάζει, τις παίρνει πίσω, για κόψιμο και ράψιμο.

Εξωφρενικό αυτό που... κατήγγειλε η ΝΔ. Σα να κατηγορούν κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, χορευτής, κομμωτής επειδή δεν κάνει καλά τη δουλειά του.
Μα, δεν είναι αυτό το αντικείμενό του, ρε, άρα είναι ερασιτέχνης ως μπουζουκτζής, μπαλωματής, νταραβεριτζής, τζαμτζής, προπονητής.

Διαβάστε ακόμα:

Η προσωπική τραγωδία του αριστερού σήμερα