ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Πολύ κακομαθημένο παιδί αυτός ο Πανούλης. Ούτε με ένα, ούτε με δύο γλειφιτζούρια και δύο σοκολάτες έκανε πίσω στην απαίτηση του, να διώξει ο Τσίπρας από την κυβέρνηση το Γιωργάκη Μουζάλα. Έπρεπε να φύγει ο πιτσιρικάς, γιατί είπε κακά λόγια.

Ο Πανούλης απειλούσε ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα έφευγε αυτός από την κυβέρνηση, δέχθηκε, όμως, να ξανασυζητήσει το θέμα μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, όπου πήγε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από 19 μέλη της μπάντας του Ναυτικού.

Έτσι συμβαίνει πάντα με τους κακομαθημένους γόνους. Πουλάνε πολύ ακριβά το σταμάτημα της γκρίνιας τους. Το παιχνίδι που διάλεξε ο Πανούλης στοιχίζει 5.500 για κάθε ώρα πτήσης, χώρια τα υπόλοιπα έξοδα. Κάποιοι εξωθεσμικοί πρότειναν στον Αλέξη να τον στείλει στον πάγκο. Είχαν έτοιμο, λέει, τον αντικαταστάτη του. Ένα καλό παιδί ονόματι Σταύρο. Ούτε κουβέντα ο Αλέξης.

Οι εξωθεσμικοί επανήλθαν προτείνοντας του τη Φώφη. Ένα καλό κορίτσι από σπίτι. Ο Αλέξης το σκέφθηκε, αλλά και πάλι ήταν αρνητικός. Πού να μπλέξει τώρα με Βενιζέλους και Λοβέρδους. Όχι, όχι εγώ τον Πάνο δεν τον αλλάζω ,ήταν η απάντηση του.

Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα...

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε Τσίπρας, ούτε Κυριάκος, ούτε, ούτε, ούτε...