Η ΘΕΙΤΣΑ ΟΛΓΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ

 

Όταν μιλάει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έτσι τον λένε τον τελάλη του εκάστοτε πρωθυπουργού, εσύ να τα πιάνεις. Αν είσαι σοβαρός και ολίγον πολιτικοποιημένος. Τα πιάνεις, κι αν έχεις τις φαγούρες σου, τα ξύνεις κιόλας. Επειδή κάθε φορά που θα πάρει το μικρόφωνο ο τελάλης θα πει ένα ψέμα. Μια ανοησία. Κι αν πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που λέει ο τελάλης, θα πάθεις... αποπροσανατολισμό.

«Δεν αποκλείεται να γίνει ανασχηματισμός» είπε και... τελάλησε η συντρόφισσα Όλγα Γεροβασίλη. Αδιάφορο. Να!..., κι αν γίνει, να!..., και να μη γίνει η ανασχηματισμός. Εντελώς αδιάφορο. Επειδή τίποτα δεν θα αλλάξει. Επειδή είμαστε στην κατηφόρα χωρίς φρένο και χειρόφρενο.

Είπε και την άλλη παπαριά η τελάλισσα. «Πιθανόν να γίνουν υπουργοί πρόσωπα εκτός Σύριζα». Στις κάλτσες μας. Λες και υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σ' αυτόν που προέρχεται, που ανήκει στο κόμμα και σ' έναν άλλον που είναι εξωκομματικός. Δεν κατάλαβα. Ο συριζαίος έχει τις...ξεχωριστές ιδέες και αρχές και μας τις... δείχνει όταν υπουργοποιηθεί. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άρα, και ο συριζαίος στην πράξη, όχι στο μιλητό, όχι στο σαλιαριστό είναι ίδιος με τον όποιον εκτός Σύριζα. Άρα, είναι αδιάφορο αν κάποιοι νέοι υπουργοί είναι, δεν είναι του κόμματος.

Είπαμε. Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Στα ίσα. Γιατί, όμως, θέλουν να κάνουν υπουργούς προσωπικότητες που δεν είναι του κόμματος; Για να νομιμοποιήσουν την πολιτική παρανομία, την πολιτική απάτη του Σύριζα, που άλλα έλεγε και άλλα εφαρμόζει στην πράξη.

Όπως οι συνταγματάρχες του 1967 έκαναν πραξικόπημα και μετά είχαν ανάγκη να συνεργαστούν με πολιτικά πρόσωπα, αλλά και με ανθρώπους εκτός πολιτικής, έτσι και ο Σύριζα. Με τις κάλπες, όχι με τα τανκ έγινε κυβέρνηση, αλλά συνεχίζει κανονικά το «πραξικόπημα» να αγνοεί τις θέσεις και τις διακηρύξεις του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι στα καλά της η θεία Ολγα;