ΜΠΡΑΒΟ, ΩΡΕ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!

 

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Έχει κάνει ανά κατά διά την Ελλάδα κάποιος Καρανίκας που αν τον δεις στα φανάρια θα τον λυπηθείς και θα του δώσεις μισό ευρώ, ίσως και ολόκληρο για πάρτη του. Κι αυτόν τον τύπο τον αντιμετωπίζουν όπως τον... Τσίπρα. Φοβερά πράγματα. Ότι είναι μια αυθεντία, μια βαρειά προσωπικότητα που έχει άποψη για θέματα αιχμής του δημόσιου βίου.

«Στρατηγικό σύμβουλο» έκανε ο πρωθυπουργός μας αυτό το μαντολάτο με το όνομα Καρανίκας, κι αυτό είναι γεγονός αρκετό για να τον πάρουν σοβαρά κάποιοι σοβαροί παπάρηδες. Τόσο σοβαρά, όσο σοβαρά παίρνουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το χασίσι βοηθάει την καταπολέμηση του καρκίνου, είπε ο Καρανίκας. Ο χλεχλές. Και στην Ελλάδα φύσηξε η οργή του Δία. Επώνυμοι δημοσιογράφοι και κορυφαίοι επιστήμονες, εκλεκτοί κοινωνικοί παράγοντες πήραν στο κυνήγι τον εν λόγω Καρανίκα. Και για να τον μειώσουν είπαν ότι ήταν πρώην μπάρμαν. Δεν αναφέρουν, όμως, ότι ήταν μπαρμαν σε σαλούν αμερικάνικο, καουμπόυκο, και όχι σε καραγκιόζ εντευκτήριον.

Τεράστια η πολιτική προσφορά του Καρανίκα. Όλοι όσοι του τα έχωσαν, στην πραγματικότητα αυτοξευτυλύστηκαν. Ο Καρανίκας τους ξεβράκωσε. Γιατί, αντί να τον αγνοήσουν, αντί να του κτυπήσουν προστατευτικά στην πλάτη, επειδή το παιδί έχει κάτι, κάτι του λείπει, σίγουρα δεν είναι στα καλά του, τον αντιμετώπισαν σα… στρατηγικό σύμβουλο. Όπως τον Τσίπρα τον αντιμετωπίζουν σα στρατηγικό πρωθυπουργό.

Transit Gloria Mundi. Η παγκόσμια δόξα ανοίγει δρόμους. Έτσι πορεύεται ο Καρανίκας. Ούτε ένα τούβλο περισσότερο από τον Τσίπρα δεν έριξε. Μόνο αυτό είπε ο Καρανίκας. Ότι το χασισέλαιο κάνει καλό, είναι περιττές οι χημειοθεραπείες στον καρκίνο. Για βάλε στον λογαριασμό τι έχει πει ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Καρανίκα προχώρα! Σε θέλει όλη η χώρα...