Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟΥ

 

Το είπε ο Τσίπρας και δεν έκανε πλάκα. Γιατί, όχι να μην αστειευθεί μια φορά. Κατανοητό, να διασκεδάσει την πίεση που δέχεται από τα προβλήματα. Να πει ένα ανέκδοτο ο άνθρωπος, έτσι να ξεφύγει από την αγωνία και τον αγώνα του να οδηγήσει τη χώρα στις καλές ημέρες.

Το είπε, λοιπόν, στα σοβαρά, ότι το λιμάνι του Πειραιά δεν πουλήθηκε στους Κινέζους, αλλά παραχωρήθηκε.

Όχι, ρε! Δεν είναι δυνατόν να τους έχει για τόσο, μα τόσο χοντρομαλάκες τους Έλληνες ο πρωθυπουργός. Και πάλι, όμως, να είναι σίγουρος ότι δεν έχει να κάνει με πολίτες, με φορολογούμενους, αλλά με κοτόπουλα του ορνιθοτροφείου, δεν το λες. Ότι το λιμάνι δεν το πούλησα, το παραχώρησα.

Τι υπονοεί ο πρωθυπουργός μας; Ότι ο Σαμαράς ήθελε να το πουλήσει το λιμάνι, ενώ εγώ μόνον το παραχώρησα. Ντροπή, ρε. Ο Τσίπρας, δηλαδή, κι όλο το σύστημα του Σύριζα επί αντιπολίτευσης έκαναν αγώνα να... παραχωρηθεί κι όχι να πουληθεί το λιμάνι.

Μα, δεν μπορούσε ο Σαμαράς και κανένας πρωθυπουργός να πουλήσει κανένα λιμάνι, αεροδρόμιο, βουνό, λίμνη, παραλία, δάσος. Μόνον τα παραχωρείς με προδιαγραφές. Κι όμως! Ο Τσίπρας είπε στα μουσμουλα τους Έλληνες κι αυτό. «Δεν πούλησα, παραχώρησα...».

Διαβάστε ακόμα:

Το ρουσφέτι του Καρανίκα από τον Τσίπρα