ΑΠΟ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

«Το κόμμα δεν μπορεί να είναι χειροκροτητής της κυβέρνησης» είπε ο σύντροφος Γιάννης Δραγασάκης. Ο σοβαρός. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο σπουδαγμένος οικονομικά στο Λονδίνο. Ο υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΝΔ-ΚΚΕ το 1989. Με περισσότερα από 50 χρόνια πολιτική δράση. Υπέροχη δημόσια τοποθέτηση, θα πει ο μαλάκας της παρέας, γι' αυτό που δήλωσε ο 70χρονος πολιτικός. Ότι το κόμμα, δηλαδή ο σύριζας, δεν πρέπει να χειροκροτεί την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει πιο κομπιναδόρικη άποψη απ' αυτή, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Είσαι κόμμα, ρε. Αριστερό κόμμα κι έχεις, πέρα από τις δεδομένες αρχές σου ως αριστερός, τις επιβεβλημένες θέσεις σου. Και γίνεσαι κυβέρνηση. ΕΣΥ γίνεσαι κυβέρνηση, όχι η Μαρία η Πενταγιώτισσα, ούτε η κυρά Σουλτάνα της γειτονιάς. Και δεν εφαρμόζεις στην πράξη το ΔΙΚΟ σου κομματικό πρόγραμμα, τις ΔΙΚΕΣ σου δηλώσεις, όχι άλλου κόμματος. Και μας λες, τι;

Μας κάνεις πλάκα, σύντροφε Δραγασάκη. Χοντρή πλάκα. Και δεν υπάρχουν μήντια να σε πιάσουν και να σε ξεβρακώσουν. Να δείξουν πόσο τσίτσιδος είσαι ηθικά, πολιτικά, κομματικά, κυβερνητικά.

Ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση για να δείξει ποιος είναι, όχι να είναι η χειρώτερη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και εσύ, σύντροφε Ιωάννη, μας λες ότι ναι μεν εμείς οι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ θα ξεφτυλίζουμε την αριστερά και τους εαυτούς μας, όμως να μας κάνει κριτική το... κόμμα. Ποιο ΚΟΜΜΑ, ρε;

Υπάρχει κόμμα σύριζα και δεν το ξέρουμε; Ούτε κριτική κάνει το κόμμα, απλά κάνει το κορόιδο στην τραβεστί αριστερη κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας σύριζας. Αν υπήρχε θα ζητούσε την ανατροπή της κυβέρνησης. Η οποία κυβέρνηση έχει εκπορνεύσει το κόμμα και την αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Οι συριζαίοι κάνουν τουλάχιστον καμιά απρακτή;