ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια, η απόδειξη της χρεοκοπίας του λεγόμενου «πολιτικού συστήματος», ότι κάθε μέρα τα μήντια ασχολούνται με ανύπαρκτους. Με ανύπαρκτα κόμματα, με ανύπαρκτους αρχηγούς κομμάτων.

Το «πολιτικό σύστημα» που δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε σύστημα. Το Ποτάμι, λέει, έσκασε μύτη σαν κάτι νέο, και βέβαια διαφορετικό, και κόντρα στα παλαιά σχήματα. Και επειδή αποδείχθηκε μια απάτη, μια οφθαλμαπάτη, ψάχνεται με ποιόν να τακιμιάσει για να μην εξαφανιστεί εντελώς. Ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ, αν είναι δυνατόν, ξεκίνησε νιτερέσο, να τα βρούνε Φώφη και Σταύρος.

Κι όμως! Το καταραμένο ΠΑΣΟΚ από τη μία και από την άλλη το ελπιδοφόρο Ποτάμι απασχολούν και οι πολιτικοί παρατηρητές καταγράφουν τις εξελίξεις ενός περίεργου γάμου, μιας καταδικασμένης σχέσης.

Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Ακόμα χειρώτερα να τα κάνει ο Τσίπρας, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ δεν σηκώνει κεφάλι. Με τίποτα. Είναι μια ιστορία τελειωμένη, πεθαμένη, τόσο όσο ο ιδρυτής του Ανδρέας.

Γιατί, από την άλλη, δεν περπάτησε το Ποτάμι. Επειδή ο αρχηγός του δεν κάνει γκελ. Θλιμένη φάτσα αδύναμη φωνή, χαμηλή θερμοκρασία. Ο λίγος. Δεν βγάζει ηλεκτρισμό. Δεν κόβει εισιτήρια. Γι' αυτό τον πήρε η κάτω βόλτα.

Διαβάστε ακόμα:

Σβήνει η ρετσινιά της ρετσινιάς;