ΣΑΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥΚΙΛΟ ΦΙΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Δεν κατάλαβα. Περιμένουν από την υπουργάρα τον Φίλη να το βουλώσει; Να μη «φαίνεται», δηλαδή. Να χαθεί από την επικαιρότητα. Να αρχίσει μόνο να δουλεύει στο υπουργείο του, για να παράξει, όπως οφείλει, πολιτικό έργο. Αστείο.

Ο Νίκος Φίλης έχει μπλα μπλα. Δυνατό μπλα μπλα. Επί παντός θέματος. Και γνωρίζει το παιχνίδι για να πρωταγωνιστεί, να σκοράρει στη δημοσιότητα. Νο1, στο όνομα δήθεν της κυβέρνησης, του κόμματος, της αλήθειας, κάθε τόσο αμολάει μία τορπίλη. Και αμέσως κάνει ταμείο. Όλα τα ΜΜΕ γράφουν γι' αυτόν.

Το Νο2 κόλπο είναι να τα βάλει με την αντιπολίτευση. Βέβαια. Πάλι πολεμιστής υπέρ του κόμματος, της παράταξης, της κυβέρνησης, δηλαδή αυτά τα ανύπαρκτα μεγέθη στην πραγματικότητα.

Συμπέρασμα. Μην παίρνετε στα σοβαρά τις παπαριές που λέει ο Φίλης, ο υπουργός παιδείας, για το ρόλο της θρησκείας, για το μάθημα των θρησκευτικών. Μιλάω σοβαρά και το υπογράφω, ότι όσα λέει ο Φίλης είναι σωστά. Αυτός, όμως, για να μη ξεχνιόμαστε, τα λέει μόνον για λόγους λεζάντας.

Επιτέλους! Από τον υπουργό δεν περιμένεις να παρλάρει. Έργα περιμένεις, όχι λόγια, ακόμα και σωστά.

Παρακάτω. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, του κώλου βέβαια, στο Μαξίμου υπάρχει δυσφορία για τον Φίλη, λόγω της κόντρας του με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Και ότι ο υπουργός παιδείας με τη στάση του γενικώς προβληματίζει τον πρωθυπουργό. Μαλακίες.

Και λένε διάφορα κάποιοι άσχετοι, για να προκαλούν εντυπώσεις. Ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να ανοίξει μέτωπα, να κοντραριστεί με κάποια βαρειά ονόματα του Σύριζα, όπως ένα απ' αυτά είναι ο βαρέων βαρών κιλών Φίλης. Μαλακίες.

Όταν σήμερα λέμε σύριζα, εννοούμε Τσίπρας. Μόνον Τσίπρας. Με τα νώτα του εξασφαλισμένα, λόγω της καλής του σχέσης με τους δανειστές της Ελλάδος, όλους τους συντρόφους του ο πρωθυπουργός τους έχει για ανάλατο μπισκοτάκι στο πρωινό του τσάι. Όποιον υπουργό γουστάρει, κάθε ώρα, τον καθαρίζει επιτόπου ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Η κορυφαία μαλακία σε βάρος του Τσίπρα!