Η ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΝΗΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

 

Ξαφνικά ένας βουλευτής του Βασίλη Λεβέντη καταγγέλει τον αρχηγό του ότι έχει αρχίσει κρυφό νιτερέσο με τον Τσίπρα, με σκοπό οι δύο πλευρές, Σύριζα και Ένωση Κεντρώων, να συνεργαστούν. Αυτό δεν αρέσει στη ΝΔ. Αυτονόητο το γιατί. Με τη συμμαχία Τσίπρα-Λεβέντη ισχυροποιείται στην εξουσία η κυβέρνηση από τη μία και από την άλλη αυτοκαταργείται ένα κόμμα της αντιπολίτευσης.

Γιάννης Καλλιάνος. Ποιος είναι τούτος; Καθηγητής μαθηματικών σε σχολεία και... ιδιαιτεράς, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Και μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης. Παρουσιαστής του καιρού. Το παλληκάρι, με την Ένωση Κεντρώων που μπήκε στη Βουλή, εκλέγεται βουλευτής και αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Ο εν λόγω Καλλιάνος την βγαίνει φόρα παρτίδα από αριστερά στον Λεβέντη, τον οποίο κατηγορει ως «συνομιλητή» του Τσίπρα. Και τα καταφέρνει να χαλάσει το προξενιό. «Όχι, δεν πάω με τον Τσίπρα» άρχισε να γαυγίζει ο πρόεδρος Λεβέντης. Ο δε Καλλιάνος πήρε μεταγραφή στη ΝΔ. «Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό αποφάσισα να ενταχθώ στη ΝΔ...». Τέτοια σάπια.

Διαβάστε ακόμα:

Το φλου, του φλου, όλα φλου