Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

Δεν είναι αριστερό μέτρο να αποφασίσει το κράτος να δώσει μόνον 4 άδειες για κανάλι. Γράμματα μάθαμε, δεν περιμένουμε να μας στραβώσουν οι ανορθογραφίες του Σύριζα. Άλλη κουβέντα είναι να προτείνει κάποιος ότι στην συγκεκριμένη Ελλάδα φθάνουν 4, 6, 11 τηλεοπτικές άδειες. Ότι είναι αδιάφορος ο αριθμός των καναλιών. Ότι το κάθε κανάλι να πληρώνει στο κράτος τόσο ή παρατόσο.

Όλα αυτά δεν είναι αριστερά. Όλα αυτά προβληματίζουν κι έναν δεξιό. Επιτέλους! Δεν είναι της αριστεράς αποκλειστικότητα η κάθαρση. Η αλλαγή. Κι ένας δεξιός νομιμοποιείται πολιτικά να μη γουστάρει τη διαπλοκή, τη διαφθορά.

Ούτε είναι “προνόμιο”της αριστεράς να φροντίζει τους πρόσφυγες. Να ρυθμίζει τα κόκκινα τραπεζικά δάνεια. Να κυνηγάει την εγκληματική οργάνωση.

Οι συριζαίοι το’ χουν παραξεφτυλίσει. Μιλάμε για ιστορική ξεφτύλα. Αυτοχαρακτηρίζονται με το στόμα αριστεροί και στην πράξη ΚΡΥΒΟΥΝ από τον άμαθο κοσμάκη τι είναι αριστερά. Πάντως, αριστερά δεν είναι έτσι όπως “κυβερνούσε” ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και σήμερα κυβερνάει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τι είναι αριστερά; Οι συριζαίοι ξέρουν. Επειδή είναι αριστεροί. Απατεώνες αριστεροί, όμως. Ξεφτύλες αριστεροί. Ξεφτυλίζουν τους αριστερούς οι αριστεροί του σύριζα, όχι την αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πλανήτης στην κόψη του ξυραφιού