ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

 

Ξεκάθαρα πράγματα. Από τότε που έσκασε μύτη η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, έχει δέσει για τα καλά. Και δεν...ξεδένει με τίποτα. Μας γουστάρει κι όχι η Χρυση Αυγή, το κόμμα που δικαιολογημένα κι ... όχι δέχεται τις περισσότερες κατηγορίες, στα όρια της βρισιάς. Κι όμως αποτελεί πλέον σταθερή κομματική δύναμη. Ακλόνητη. Και δεν φαίνεται να την απειλεί τίποτα για να χάσει ποσοστά.

Όλα, μα όλα τα γκάλοπ, εδώ και τρία χρόνια την δίνουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Μακράν. Και σκέπτεσαι. Δύο πράγματα σκέπτεσαι.

Η ΝΔ, όπως κάθε κόμμα που κάνει πρωταθλητισμό, ανεβοκατεβαίνει. Από το 40 στο 30. Από το 30 στο 40. Το ίδιο που συμβαίνει με τον Σύριζα. Από 5% στο 15 και στο 35. Από το 35 στο 15 και αύριο στο 5. Όπως έγινε με το ΠΑΣΟΚ.

Η Χρυσή Αυγή, όπως και το ΚΚΕ, παρουσιάζουν απίστευτη σταθερότητα. Το ΚΚΕ γύρω στο 5%, η Χρυση Αυγή δεν πέφτει κάτω από 7-8%.

Το δεύτερο που σκέπτεσαι είναι τι τύχη θα είχε η Χρυσή Αυγή μ’ άλλον αρχηγό. Όχι αυτόν τον κατσαπλιά Μιχαλολιάκο. Μιλάω για εμφάνιση. Για look. Αντιτουριστικός ο άνθρωπος. Δεν κόβει εισιτήρια στη βιτρίνα του μαγαζιού αυτός.

Να το πω. Χρυσαυγίτες, δηλαδή ιδεολογικά πολύ κοντά στο κόμμα του Κασιδιάρη, είναι πολλοί, πολύ περισσότεροι απ’ όσο φαντάζεται κανείς στους ανώτερους δικαστικούς και στρατιωτικούς. Και εκπαιδευτικούς. Οι άνθρωποι, όμως, δεν τολμούν να εκδηλωθούν γιατί τους τρομάζουν κάτι φάτσες περίεργες των χρυσαυγιτών.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοι βρίζουν έναν, τον Τσίπρα, τι ανιαρό!