Η «ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ» ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ

 

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος κύριος Άρης Δαβαράκης, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ξεκίνησε την ιστοσελίδα portal.gr με τη συμφωνία ότι αυτή θα ενισχύεται οικονομικά από τον άμεσο συνεργάτη του πρωθυπουργού, τον υπουργό Νίκο Παππά. Όταν, όμως, «σηκώθηκε» ένα σχόλιο υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα, ο Παππάς σταμάτησε να δίνει λεφτά στον δημοσιογράφο και στιχουργό.

Μιλάμε για λεφτά από το κόμμα του Σύριζα, φανερά ή μαύρα, άγνωστο. Η ιστορία αυτή, που βγήκε στον αέρα από τον Δαβαράκη παραμένει ανοικτή, με την έννοια ότι οι βουλευτές του σύριζα την έθαψαν. Αρνήθηκαν να φτάσει στην εξεταστική της Βουλής.

Ποιός είναι ο 63χρονος Άρης Δαβαράκης, στενός συνεργάτης του Μάνου Χατζηδάκη. Έχει κάνει φυλακή διότι κατηγορήθηκε, και απαλλάχθηκε, όταν τον έμπλεξαν σε υπόθεση ναρκωτικών. Έχει πει ότι τα τελευταία 25 χρόνια είναι σε αποχή από το σεξ.

Ο βουλευτής των Ανελ Δημήτρης Καμμένος, όπως ο Βορίδης της ΝΔ, ο Λοβέρδος του ΠΑΣΟΚ και ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής ζήτησαν να κληθεί ο Δαβαράκης να καταθέσει στην εξεταστική. Πέρασε της πλειοψηφίας των συριζαίων βουλευτών. Δεν είμαστε για τέτοια.

Διαβάστε ακόμα:

Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τα κανάλια