Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

 

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Ξεκάθαρα. Το λέει ο Τσίπρας: «Δεν θέλουμε εκλογές, όμως αν μας κάνουν δύσκολη τη ζωή οι δανειστές, θα πάμε για τις κάλπες...». Τι σημαίνει αυτή η κουβέντα, που την επαναλαμβάνουν κι άλλοι συριζαίοι επώνυμοι; Φώς φανάρι.

Πρώτον. Στην Ελλάδα, και επι Σύριζα, το πότε θα γίνουν εκλογές, κι όχι μόνον αυτό, το «αποφασίζουν» έτσι κι αλοιώς οι ξένοι.

Δεύτερον. Ο Τσίπρας δεν έχει κανένα πρόβλημα να παριστάνει τον πρωθυπουργό σε μία χώρα όπου τον πρώτο λόγο δεν τον έχει ο ίδιος, ούτε οι πολίτες.

Τρίτον. Ο Τσίπρας «παραδέχεται» ότι είναι τσιράκι των δανειστών. Από που βγαίνει αυτή η διαπίστωση; Ο παριστάνων τον κυβερνήτη της Ελλάας...απειλεί Μέρκελ, Σοϊμπλε και σια ότι θα πάει για εκλογές αν τον πιέζουν για μέτρα που τον μικραίνουν στα μάτια του λαού.

Ο Τσίπρας, δηλαδή, «εκβιάζει» τα «αφεντικά» του: Αν θα παω για εκλογές το ξέρετε, και το ξέρω κι εγώ καλύτερα, ότι θα χάσω. Αν, λοιπόν, θέλετε να χάσετε έναν πρωθυπουργό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα σας, τότε ζητείστε από μένα να γίνω περισσότερο αντιλαϊκός...

Κάτι άλλο; Είπαμε. Δεν είπαμε; Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Μόνον οι γκράν σουξέ μαλάκες βλέπουν την ...αριστερή αντίσταση του πρωθυπουργού ενάντια στους εκλεγμένους από δεξιούς λαούς συναδέλφους.

Διαβάστε ακόμα:

Μοιάζει για κρασοπατέρας ο σύντροφος Ευκλείδης;