Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

 

Έγινε κι αυτό στην Αμερική. Πρώτη μούρη στην πλανηταρχία ένας... Τραμπ. Κλασική περίπτωση καραγκιόζη. Δεν τον γουστάρουν οι κουλτουριάρηδες και σε κάθε ευκαιρία τα χώνουν στον βαψομαλλιά. Μεγαλοεπώνυμοι και καταξιωμένες περσόνες των ΗΠΑ κάνουν προσωπικές επιθέσεις στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο με απίστευτες ύβρεις. Δεν έχει ξαναγίνει. Φαινόμενο πρωτοφανέρωτο. Να ρεζιλεύουν τον πρόεδρό τους οι ίδιοι οι Αμερικάνοι, όλοι φιρμάτοι. Ακόμα και μετά την εκλογή του.

Να πάθει aids ο Τράμπ, είναι η ντροπή της Αμερικής, αν τον βρω μπροστά μου θα του ρίξω μια ροχάλα, μια μπουνιά. Κάτι τέτοια ψευτοδιανοουμενίστικα λένε στο όνομα του αμερικάνικου πατριωτισμού αυτοί που ακόμα δεν έχουν χωνέψει ότι ο Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης τους. Μέχρι κατάσκοπο του Πούτιν τον βγάζουν αυτόν τον χάλια τον Τραμπ.

Να κάνουμε ταμείο. Δεν είναι ο Τραμπ ο πρώτος γελοίος που εκλέγεται πρόεδρος στο ισχυρώτερο κράτος της γης. Απλά οι προηγούμενοι ήταν σοβαροφανείς, όχι τόσο απροκάλυπτα της πλάκας άτομα όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που αυτός αδιαφορεί για την δημόσια εικόνα του. Λινάτσες ήταν ο Μπους, ο Κάρτερ, ο Ρήγκαν, ακόμα και ο τζιτζιφιόγκος Κλίντον, άλλο ότι έμοιαζε με ζεν πρεμιέ του σινεμά. Όλοι κρυβόντουσαν πίσω από την λάμψη και την δύναμη του αξιώματός τους. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν νούμερα όπως και ο Τραμπ.

Ξεχνάνε όλοι, θέλουν να ξεχνάνε πως ο Τράμπ έγινε πρόεδρος μετά από εκλογές. Γιατί, λοιπόν, δεν τα βάζουν με τον λαό που τον ψήφισε;

Με την εκλογή του ο Τραμπ ξεβράκωσε τις ΗΠΑ, που το παίζει χώρα της ελευθερίας, ενώ λόγω της ισχύος της είναι ο Νο1 γαμάω του πλανήτη και γκαγκστερικά παρεμβαίνει όπου γουστάρει, πολιτικά και στρατιωτικά. Ο Τραμπ και όχι ο... μετριοπαθής Ομπάμα εκφράζει την αλήθεια της πλανηταρχίας. Ενός «έθνους» που στηρίζει την υπεροχή του, οικονομική και οπλική, στην τρομοκρατία κι όχι στις ανθρώπινες αξίες.

Διαβάστε ακόμα:

Φρενοκομείο είπε το μπουρδέλο