ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ... ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ

 

Ο γείτονας απέναντι, ο κύριο Αγησίλαος, συνταξιούχος γυμνασιάρχης, είναι φιλήσυχος άνθρωπος. Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, άγιος άνθρωπος, της εκκλησίας. Ε, δεν είσαι καπετάν μαλάκας αν υποψιάζεσαι ως τρομοκράτη, βομβιστή, σεξουαλικό διεστραμμένο τον κύριο Αγησίλαο. Ότι είναι επικίνδυνος να ανατινάξει το σπίτι σου, να βιάσει την κόρη σου;

Όποιος έχει πάει Αμερική, μάλλον όποιος έχει συζητήσει με Αμερικάνους της διπλανής πόρτας, θα συμφωνήσει σε τούτο. Ότι οι Αμερικανοί είναι μαλάκες. Αρχιμαλάκες. Ζούνε στο σκοτάδι. Δεν έχουν επαφή με τον κόσμο της πραγματικότητας. Τι θέλω να πω.

Έκαναν πραξικόπημα το 1967 οι γραφικοί αξιωματικοί για να προλάβουν τον...κομουνιστικό κίνδυνο! Στα στρατόπεδα όλης της Ελλάδος, μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι το 1974, οι φαντάροι «διδάσκονταν» το μάθημα ΕΔΕ, εθνική διαπαιδαγώγηση, δηλαδή τον κομουνιστικό κίνδυνο. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο πράμα.

Το ΚΚΕ είναι σταθερά στο 5-6%. Κι αν ποτέ γίνει κυβέρνηση, τότε θα παίξει ο κομουνιστικός διασυρμός, οχι ο κομουνιστικός κίνδυνος. Όπως ακριβώς συνέβη με τον Σύριζα, που προέρχεται από το ΚΚΕ και το 95% των στελεχών και μελών του υπήρξε οργανωμένο στο ΚΚΕ και στο ΚΚ Εσ.

Έρευνα έγινε στις ΗΠΑ. Είναι η Ρωσία απειλή; Φοβερά πράγματα. Το 82% των Αμερικάνων απάντησε ότι η χώρα πράγματι απειλείται από την Ρωσία. Στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος 84% ψηφοφόροι του δημοκρατικού κόμματος και 82% του ρεπουμπλικάνικου.

Η γαμημένη προπαγάνδα. Όχι μόνον! Είναι και σε ποιούς γίνεται η πλύση εγκεφάλου. Παθαίνεις την πλάκα σου αν συζητήσεις με νοικοκυρές αλλά και φοιτητές, στο Τέξας, στη Φλόριντα αλλά και στην Νέα Υόρκη. Πολιτικά οι άνθρωποι είναι στη σφαίρα του εξωγήινου. Ζούνε με φαντάσματα. Όπως και την εποχή του ψυχρού πολέμου, επί Κένεντυ και Χρουστσώφ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ντόναλντ Τραμπ τους πήρε τα σώβρακα