Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Δεν έχει βγει από το στόμα του Αλέξη Τσίπρα μια ξεκάθαρη κουβέντα για τον συνάδελφο πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Οι γενικολογίες και οι αοριστίες στο στυλ «οι προηγούμενοι» φταίνε δεν με καλύπτει. Ούτε οι κωλομπαρίστικες ατάκες του προέδρου του Σύριζα υπέρ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου.

Πάρακατω. Ο Κώστας Καραμανλής έκανε πρόσφατα δήλωση για τον Τσίπρα. Πολιτικό γεγονός! Το παιδί μίλησε. Και τι είπε; «Απογοήτευσε ο Τσίπρας». Μιλάμε, να τον έχεις μπροστά σου τον πρώην πρωθυπουργό και να τον φτύνεις. Να του πετάς τασάκια με αποτσίγαρα και σερβιέτες όχι μπαγιάτικες.

Πρώτον. Στα παπάρια μας τι λέει ο Κώστας Καραμανλής. Δεν είναι σε θέση να μιλάει. Να κριτικάρει. Υπόλογος είναι σε μεγάλο βαθμό για την εθνική μας καραξεφτύλα. Να αντιμετωπίζουν οι δανειστές σαν υπαλλήλους τους τούς κυβερνώντες.

Δεύτερον. Περίμενε κάτι... καλύτερο από τον Τσίπρα ο Καραμανλής; «Απογοήτευσε...» είπε για τον πρωθυπουργό μας. Το πιο σωστό είναι να πει οτι ο Τσίπρας ΔΕΝ απογοήτευσε τους δανειστές. Έκανε καλύτερη δουλειά από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σταύρος είναι και ποιητής