ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

 

Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι για το καλό της Ελλάδος. Να ξέρουμε τι λέμε. Όπως και οι δανειστές που πιέζουν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα, το κάνουν για το καλό της Ελλάδος. Το ίδιο και οι αγρότες. Κατεβάζουν τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τις αποκλείουν για το καλό της Ελλάδος.

Άλλο τι λέει ο καθένας, που αντιπολιτεύεται. Η ΝΔ για την κυβέρνηση, ο Σύριζα για την αντιπολίτευση. Για το νταηλίκι των αγροτών ουδείς τολμάει να πει κουβέντα. Βεβαίως νταηλίκι είναι να εμποδίζεις τον άλλον να κυκλοφορήσει ομαλά στο δρόμο.

Άλλο οτι η κυβέρνηση βάζει το μαχαίρι στην καρωτίδα των αγροτών. Και σε ποιούς άλλους δεν κάνει δύσκολη τη ζωή η παραμύθι φούρναρης πρώτη φορά αριστερά. Λέμε, όμως, το κοροϊδιλίκι της δημοκρατίας. Να μην τολμάνε να πούνε ότι είναι πραξικόπημα τα τρακτέρ έξω από τα χωράφια. Όπως ήταν πραξικόπημα τα τάνκ έξω από τα στρατόπεδα.

Δημοκρατία είναι να μιλάς ελεύθερα. Και ο,τι λες να γίνεται αποδεκτό, όχι απαραίτητα να συμφωνεί ο άλλος. Δημοκρατία δεν είναι αυτή η απάτη να... επικροτεί η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς όσους απεργούν εναντίον της, όσους διαδηλώνουν, όσους αντιδρούν ακόμα και με τρακτέρ.



Διαβάστε ακόμα:
Ποιά γενιά μεγάλωσαν τα περήφανα γερατεία