ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

 

Ο Τσίπρας από τον περασμένο καλοκαίρι έλεγε ότι τελειώνουμε με την κρίση τον Οκτώβριο του 2016. Μασάς; Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές πριν το τέλος της χρονιάς, του 2016. Μασάς;

Φοβερό, ε; Ο ρέκορντμαν στο άθλημα της κωλοτούμπας να συνεχίζει να δουλεύει τον κόσμο, ακόμα κι’ αν τον έχουν πάρει πρέφα.

Μην πεις οτι ο Τσίπρας λέει ψέματα. ‘Ότι λέει παραμύθια. Μαλακία είναι να το πεις. Ο Τσίπρας λέει ό,τι λέει χωρίς να έχει ιδέα τι τρέχει. Όπως στο λέω. Χωρίς πλάκα, το παιδί είναι μακριά από την πραγματικότητα. Αν ήξερε τι συμβαίνει, τότε ναι, να πεις ότι πουλάει σότο.

«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα κρατήσει τουλάχιστον δέκα χρόνια ακόμα» εκτίμησε ο διευθυντής του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών. Κάποιος Φράτσερ, με δήλωση του στη Deutsche Welle. Πολύ καλό αυτό! Μόνον δέκα χρόνια ακόμα και μετά καθαρίζουμε.

Η Γερμανία που την έχει βάλει στο χέρι την Ελλάδα, ξέρει πολύ καλά, πάρα πολύ καλά πως θα πάει η δουλειά στην χώρα με πρωθυπουργό της επιλογής της. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν γνωρίζει. Και γιατί να γνωρίζει! Αφού ο ίδιος και ολόκληρος ο θίασος των κομπάρσων του Σύριζα, δεν είναι σε θέση να επηρεάσουν αποφασιστικά το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ ΠΛΑΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ