ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ, ΛΕΕΙ Ο… ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Φοβερά πράγματα. Ο υπουργός της αγροτιάς, κάποιος Αποστόλου Βαγγέλης στο όνομα από την ηρωική Εύβοια, είπε την μεγάλη κουβέντα. ''Δεν έχουν δίκιο οι αγρότες που ξεσηκώθηκαν''. Φοβερά πράγματα
.
Με τα τρακτέρ η γνωστή και ίδια βιόλα, να μπλοκάρουν τις εθνικές οδούς. Συνεπείς οι αγρότες. Παίζουν τον αγώνα τους με το καλύτερο εργαλείο, το τρακτέρ. Αυτοί που ξεχάσανε την συνέπεια είναι οι εξουσιαστές της πλάκας, οι σύντροφοι κυβερνήτες του Σύριζα.

Τι θα πει «Δεν έχουν δίκιο οι αγρότες», που μας λέει σήμερα ο από τον Ιανουάριο του 2015 68χρονος δασολόγος Αποστόλου, ο έτσι της αγροτιάς. Αν, δηλαδή, είχαν δίκιο οι αγρότες, τότε καλώς παρκάρισαν τα εργαλεία στην εθνική;

Μιλάμε σοβαρά. Μιλάμε πολιτικά. Μιλάμε δημοκρατικά. Μιλάμε κοινωνικά. Το θέμα έχει παραπαλιώσει αλλά ακόμα δεν το έχουν ξεκαθαρίσει. Οι δρόμοι δεν κλείνουν. Ποτέ. Ακόμα κι αν είναι δίκαια τα αιτήματά τους. Ακόμα κι αν η κυβέρνηση είναι σκέτη Κομανέτσι στις κωλοτούμπες.

Αν είναι έτσι, τότε όσοι θαρρούν πως έχουν δίκιο και τους σιγοντάρουν κομματικώς κάποια λαμόγια της πολιτικής, θα εμποδίζουν την κυκλοφορία στα διόδια, γιατί όχι Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα παραιτηθεί ο Θεοδωράκης