ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..., ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΟΜΩΣ!

 


Μιλάμε για ξεβράκωμα. Κανονικό, λυσσασμένο, όχι στρηπτητζήδικο, καλλιτεχνικό, με μουσική υπόκρουση ερεθιστική. Ξεβράκωμα ολοκληρωτικό, να φεύγει το παντελόνι γιατί λύθηκε η ζώνη και έσπασαν τα κουμπιά, κι όλοι να τον βλέπουν ξεβράκωτο, διότι ο τύπος δεν φορούσε σώβρακο.

Φαντάζομαι να μην έχει ξεχαστεί εντελώς το όνομα Παναγιώτης Λαφαζάνης, μια ζωή επαγγελματίας πολιτικός της συνεπούς αριστεράς. Έφυγε από τον μνημονιακό και προσκυνημένο στους δανειστές Σύριζα κι άνοιξε Ι.Χ. μαγαζί, την Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) που ένωσε τις λαϊκές δυνάμεις και γι’ αυτό είναι στο 1,02%.

Η ΛΑΕ, λοιπόν, κάλεσε τον σύντροφο δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, να μην υπογράψει την υψομετρική μελέτη για να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Και ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δήλωσε:

-Δεν έχω καμία σχέση με την ανακοίνωση της ΛΑΕ, σχετικά με τη σύσταση του κόμματος μας στον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Και γαμώ πρόεδρος ο σύντροφος Λαφαζάνης. Δεν είναι αεκτζής, όμως προεδράρα άπαικτος. Τον τρέμει ο Σόιμπλε, ενώ τον Τσίπρα τον έχει στο τσεπάκι του ο ανάπηρος.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ