ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΜΕΣΙ ΤΗΣ ΝΔ

 

Της πλάκας είναι η κριτική που κάνει στον Σύριζα η ΝΔ. Μη σου πω ότι είναι αντιπολίτευση σημαδεμένη. Στημένη. Τι να του κάνει του Σύριζα και του Τσίπρα, που μπήκαν μέχρι βαθειά στο βόθρο, ο κοινοβουλευτικός και εξωκοινοβουλευτικός έλεγχος της αμαρτίας. Δεν κατάλαβα. Αμαρτωλό κόμμα είναι η ΝΔ. Και ποντάρει να αποενοχοποιηθεί σε βάρος ενός κόμματος που είναι μέσα στα σκατά. Του κυβερνητικού Σύριζα.

Και με ποιούς παίκτες η ΝΔ αντιμετωπίζει την «πρώτη φορά αριστερά» που μόνον αριστερά δεν είναι; Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια ομάδα μόνος του. Ο παικταράς. Όλοι οι άλλοι «συμπαίκτες» στη ΝΔ είναι της πλάκας. Παικτάκια. Γάμα εθνικής. Τι, όμως, να τον κάνεις τον Μέσι, όταν παίζει για πάρτη του, όχι για την ομάδα.

Μονάδα κρούσης που ξεβρακώνει τον Σύριζα ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως ο παίκτης κάνει προσωπικό παιχνίδι. Και καλά κάνει. Με το παιχνίδι του δεν σκοράρει η ομάδα. Κι όταν λέμε «σκοράρει», εννοούμε να βάζει γκολ. Όχι να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ούτε τις εκλογές.

Στα παπάρια μου αν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας κέδισε, όχι εγώ όταν κι αυτός έγινε πρωθυπουργός. Σκοράρω πολιτικά, όχι κομματικά, σημαίνει ότι μ’ εμένα πρωθυπουργό τα πράγματα είναι καλύτερα για τον κοσμάκη.

Διαβάστε ακόμα:
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΥΣ