«ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ» ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ!

 

Πονηρός ο βλάχος. Το λέμε. Ότι, δηλαδή, είναι βλάχος, όμως όχι κορόιδο. Βλάχος, μακριά από τον κόσμο, από τις πόλεις, όμως δεν μπορείς να τον δουλέψεις.

Πονηρός ο «Σκωτσέζος». Ο σύντροφος Νίκος Παππάς. Ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα. Που μετά το φιάσκο των αδειών στα κανάλια βρέθηκε στο κενό. Δεν έχασε απλά πόντους, εσωκομματικά μείωσε το κύρος του πρωθυπουργού. Έτσι είναι. Εξετέθη ο Τσίπρας στα μεγαλοστελέχη του μαγαζιού, του Σύριζα όταν εμπιστευόταν τυφλά τον Νίκο Παππά.

Πώς να κάνει τον... αυστηρό και τον απαιτητικό ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του όταν ο κολλητός του είναι μάπα το καρπούζι.

Μετά, λοιπόν, την αποτυχία με τα κανάλια, και αφού σώθηκε, τελικά δεν εξαφανίστηκε από το Μαξίμου, ο Νίκος Παππάς την έπεσε στον... Πανιώνιο. Είπαμε. Πονηρός ο Σκωτσέζος. Συριζαίος είναι, δηλαδή λαϊκιστής. Όχι κορόιδο να δείξει συμπάθεια σε ομάδα εξουσίας. Σε ομάδα του κατεστημένου.

Στην πιάτσα λένε ότι «κρυφό χαρτί» του Πανιωνίου είναι ο Νίκος Παππάς. Δηλαδή, τι; Πόσους βαθμούς έχει δώσει στο πρωτάθλημα για πάρτη του... «αντισυστημικού» Πανιωνίου ο Σκωτσέζος, για να κάνουμε ταμείο. Και με ποιό τρόπο;

Εγώ μιλάω. Το πιο εύκολο να περπατήσει μια «βρώμα». Ένα ράδιο αρβύλα. Άσε τι μπορεί να θέλει να περάσει στον κόσμο ο ίδιος ο Νίκος Παππάς. Να τσουρνέψει δημοτικότητα. Ότι έχει υπό την «προστασία» του τον Πανιώνιο, που χάρη σ’ αυτόν είναι ψηλά στη βαθμολογία.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ, 90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ!