Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY

 

Αστέρι ο τύπος. Όχι σταρ! Παικταράς που οι μοίρες έχουν γράψει γι’ αυτόν σενάριο ζωής για πολύ μεγάλα πράγματα. Σπούδασε φιλοσοφία, έγινε επενδυτής τραπεζών, πάντα ένας υπάλληλος, όμως στελεχάρα στον τομέα του και καθαρόαιμος δεξιούρας. Λειτουργός του μεγάλου κεφαλαίου.

Εμανουέλ Μακρόν. Ο αλά Αλέξης Τσίπρας... σοσιαλιστής Φρανσουά Ωλάντ τον έκανε υπουργό οικονομικών. Κι αυτόν τον Μανωλάκη στηρίζουν όλοι οι Ρότσιλντ της Ευρώπης, η μεγάλη συνωμοσία της ελεύθερης οικονομίας, για να μην εκλεγεί η ακροδεξιά και εκτός ελέγχου Μαρί Λεπέν.

Ποιόν έπεισε ο Μ.Μ., ο Μανωλής Μακρόν στην τελευταία του προεκλογική ομιλία όταν ζήτησε να ανέβει στο φόρουμ η γιαγιά Μπριτζίτ Τρονιέ και με... πάθος να την φιλήσει στο στόμα. Πριν από δέκα χρόνια, στα 29 του αυτός, παντρεύτηκε την μητέρα δύο παιδιών Brigitte, εκείνη 53 χρονών. «Γεροντόφιλος» ο Εμανουέλ;

Σύμφωνα με τις... φήμες ο Μακρόν είναι ομοφυλόφιλος, μάλιστα ζευγαρωμένος με δημοσιογράφο. Φήμες. Αν πράγματι είναι gay ο κατά πάσα πιθανότητα νέος πρόεδρος της Γαλλίας, δηλαδή της Νο 2 οικονομίας στην Ευρώπη, μετά την Γερμανία, αυτό το γνωρίζει ένα πρόσωπο. Σίγουρα. Η Μπριτζίτ. Η κουλτουριάρα καθηγήτρια γαλλικών.

Αν, λέμε αν, είναι gay ο Μανωλής, είναι απίθανο να μην της είπε την αλήθεια, όταν το 2007 την ζήτησε σε γάμο. Για να γνωρίζει κι αυτή πώς να φέρεται. Η Μπριτζίτ, η δασκάλα του Μακρόν όταν αυτός ήταν μαθητής!

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΤΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ