ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ

 

Γιαούρτι στη μάπα τρώει η κυβέρνηση και προσωπικά ο παριστάνων τον πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας με την παραίτηση του διορισμένου Γιώργου Κιμούλη στη θέση του προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου του Ίδρυματος Σταύρος Νιάρχος.

Φοβερά πράγματα. Έκανε τα όργια ο μακαρίτης Σταύρος Νιάρχος, χοντροκονόμησε από τις πεντακάθαρες μπίζνες στη θάλασσα και το Ίδρυμα με το όνομά του προχώρησε στη πολυ σπουδαία δωρεά στο δημόσιο. Και οι ερασιτέχνες και πεζοδρομιακοί κυβερνητικοί ανέλαβαν να το κάνουν μπάχαλο.

Τοποθέτησαν πρόεδρο τον καταξιωμένο θεατράνθρωπο Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος όμως δεν κολλάει με τον επίσης συριζαίο Νίκο Μανωλόπουλο, τον μάνατζερ του έργου. Παρά απ’ αυτό. Ο Κιμούλης διορίστηκε παράνομα. Όχι σύμφωνα με το καταστατικό της ανώνυμης εταιρείας που προβλέπει τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα. Στο καταστατικό της Α.Ε. που είναι νόμος του κράτους, διότι ψηφίστηκε από την Βουλή και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, αναφέρεται: «Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος πρέπει να έχουν τουλάχιστον πενταετή εμπειρία σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα».

Ο διορισμός του Μανωλόπουλου καλύπτεται. Ο διευθύνων σύμβουλος ήταν για 16 χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής. Ο Κιμούλης σε ποιά διοικητική θέση έχει εμπειρία; Μόνο στις προσωπικές του θιασαρχικές δουλειές, που μάλλον επιχειρηματικά και οικονομικά δεν ήταν πετυχημένες.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ