ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΡΙΝΗ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιτέλους, το κορίτσι στα 58 του χρόνια ξαναβρήκε τον εαυτό της, τον αριστερό εαυτό της, και απελευθερωμένη, διότι πλέον δεν είναι υπουργός, δήλωσε «πουτάνα του νότου». Όχι του βορρά.

Ο λόγος για την Πατρινή συντρόφισσα Αθανασία Αναγνωστοπόυλου, γνωστή ως Σία επί το καλλιτεχνικώτερο. Και το πιο τσαχπίνικο. Πουτάνα και Αθανασία δεν κολλάει, το όνομα φέρνει περισσότερο σε αγία, σε οσία, καντηλανάφτισσα και τα λοιπά.

Δεν κάνω πλάκα. Πρόκειται για ένα είδος προσωπικής τραγωδίας να είσαι μια ζωή αριστερός, αγωνιστής, αντιστασιακός, τέλος πάντων μαθημένος αλλοιώς, και όταν γίνεσαι κυβέρνηση, κυβερνητικός, θες να παίξεις μπουνιές με τον εαυτό σου. Ένας ρεζίλης γίνεσαι, όχι αυτός όπως το θέλει η πολιτική ψυχούλα σου.

Αυτός ο κρυόκωλος ασπρουλιάρης και αγάμητος Ολλανδός Νταϊσελμπλούμ είπε ότι οι νότιοι τρώγανε τα λεφτά τους στα ποτά και τα ξενύχτια και στις γυναίκες. Ανάλαβε να τον αποστομώσει η Σία. Το τρελοκόριτσο. Το μακρυμάλλικο.

Επί Σύριζα η συντρόφισσα Σία έκανε αναπληρώτρια υπουργός εξωτερικών και παιδείας. Αν ήταν σήμερα υπουργός δεν θα υπέγραφε τη μαλακία της, ένα γελοίο κείμενο ως «πουτάνα του Νότου».

Αυτοί οι συριζαίοι έτσι έχουν μεγαλώσει, όμως. Ενεργούν πολιτικά μόνον με το στόμα. Στο ανεύθυνο να πουλάνε μούρη. Όταν ήρθε η ώρα της ευθύνης, είναι να τους κλαίνε οι ρέγγες. Και δεν βγάζουν αριστερισμό και είναι ανίκανοι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ