ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ!

 

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα των νταβατζήδων και του καθεστώτος της διαπλοκής. Ένας επιχειρηματίας να βγει φόρα παρτίδα, δημοσίως και επισήμως, και να πει τα καλύτερα λόγια για τον πρωθυπουργό. Ο Ιβάν Σαββίδης το διέπραξε για πάρτη του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό που δεν σκέφθηκε καν να τολμήσει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Σπύρος Λάτσης, ο Γιώργος Μπόμπολας. Ο άλλος της θεωρούμενης κορυφαίας πεντάδας των «νταβατζήδων» ήταν ο μακαρίτης εκδότης Χρήστος Λαμπράκης.

Ο κάθε νταραβεριτζής, λοιπόν, με μπίζνες με το δημόσιο, επιπέδου από άλφα εθνικής μέχρι ερασιτεχνικής, τοπικής κατηγορίας, ποτέ των ποτών δεν εκφράστηκε θετικά αλλά και αρνητικά για τον πρωθυπουργό, για τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.

Ποιά ερμηνεία δίνει κανείς στο χειροκρότημα του Ιβάν στον Τσίπρα και την επίθεση απαξίωσης στον Μητσοτάκη; Ένα από τα δύο. Η, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι αγνός, δεν περιμένει τίποτα από κανέναν κομματάρχη ή είναι θρασύς.

Ο επιχειρηματίας μπορεί να «τα λέει» μέσω του «συνδετικού κρίκου» με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, και ό,τι άλλο προκύψει, όμως επειδή έχει χεσμένη τη φωλιά του δεν τολμάει να κάνει κριτική, έτσι ή αλλοιώς, για τον πολιτικό.

Ο Ιβάν όχι μόνον επαίνεσε τον Τσίπρα, αλλά δεν παρέλειψε να καταφερθεί σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και προσωπικά στον Μητσοτάκη.

- Δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σα να πει ο Μητσοτάκης ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει πρωτάθλημα αν αύριο η ΝΔ γίνει κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΡΑΜΠΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ