ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΛΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

 

Η οργάνωση τρόμου που θα αναλάβει το χτύπημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού Παπαδήμου είναι αυτή που θα χτυπήσει κι άλλον πρώην Πρωθυπουργό, θέλοντας να συνεχίσει τα ….ποιοτικά άλματα στο γαϊτανάκι της τρομοκρατίας.
Η λογική λέει πως η οργάνωση που ευθύνεται γι΄ αυτή τη νέα…σελίδα εξτρεμιστικής δράσης λειτουργεί ανάμεσα στους Πυρήνες της Φωτιάς και τον Επαναστατικό Αγώνα!

Σαν να υλοποιούν οι πρώτοι κι οι τελευταίοι να βάζουν το…κερασάκι στην τούρτα.
Οι Πυρήνες να ενώνουν το μέγα θυμό τους μαζι με την οργή που ξεχειλίζει απο τα στόματα του Νίκου Μαζιωτη και της Πόλα Ρουπα.
Ισως στους μέντορες ,αυτής της παράλυτης απελπισίας που σκοτώνουν δι αλληλογραφίας , να άρεσαν κάποτε τα “Τροπάρια για Φονιάδες”. Σήμερα, το ίδιο έργο παίζεται από την ανάποδη…

Σήμερα, ιχνηλατώντας αυτη την πορεία αίματος που γίνεται πρωτοσέλιδη βία σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου και σε όλα τα δίκτυα, φαίνεται πως:


– Μόλις καταλαγιάσουν οι συναγερμοί ετοιμότητας οι τρομοκράτες θα δράσουν πάλι, με στόχο νέο ποιοτικό άλμα!!

– Δεν τους ενδιαφέρει τόσο αν πρόκειται για νευραλγικό στόχο ,αλλα κυρίως η ιδιότητα του στόχου! Αυτοί οι τρομοκράτες δεν μυρίζουν το αίμα,αλλά πρωτίστως την Πρωθυπουργική ιδιότητα!! Γιατι έτσι, η επιλογή τους θα κάνει με βεβαιότητα το γύρο του κόσμου!!

Αυτοί , λοιπόν οι τρομοκράτες που νοιάζονται για εύκολη δημοσιότητα...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ανάλυσης του ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ στο κουρδιστό πορτοκάλι.gr