ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΑΜΠΑ ΕΝΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

 

γράφει ο jason αβραμίδης

Σε πρώτη φάση ο κομουνιστής θα αρνηθεί το γεγονός, ότι η λάμπα κάηκε. Μετά θα αρνηθεί ότι αρνήθηκε ενάντια στην άρνηση του.

Στη συνέχεια ο κομουνιστής θα κατηγορήσει το καπιταλιστικό σύστημα, επειδή φτιάχνει λάμπες που καίγονται. Και με συνέπεια ιδεολογική να ξεκινήσει μποϊκοτάζ στις λάμπες του συγκεκριμένου τύπου.

Η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τον κομουνιστή και το κομματικό καθήκον θα τον υποχρεώσει, στην επόμενη φάση, να κάνει διαμαρτυρία προκειμένου να μη χρησιμοποιεί κανένας τέτοιες λάμπες. Αν, όμως, έστω και ένας δεξιός παραμένει αντιδραστικός, καταναλωτής της αντιλαϊκής λάμπας, τότε ο κομουνιστής θα στραφεί ενάντια στην εναντίωση της εναντίωσης που εναντιώνεται στην αγορά της λάμπας.

Αν κάποιος άλλος επιχειρήσει να αλλάξει τη λάμπα, τότε ο φίλος μας κομμουνιστής θα τον κατηγορήσει ότι είναι κομμάτι του συστήματος. Συνάμα δεν θα παραλείψει να καταδικάσει την πολυεθνική εταιρεία ΔΕΗ γιατί δίνει ρεύμα, αλλά θα αρνηθεί την καταδίκη της γιατί έχει εργαζομένους οι οποίοι είναι αντίθετοι στην άρνηση και την πίεση που ασκείται για να εναντιωθεί η άρνηση της αρνηθείσας άρνησης που σκοπό είχε να αρνηθεί..., γαμώ τον Λένιν, τελείωσε το χαρτί της καπιτάλας χαρτοβιομηχανίας.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΥΦΤΟΙ, ΟΜΩΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ