Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ''ΕΞΩ''...

 

Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις μαγκιές. «Να δούμε ποιός θα πάει πρώτος μέσα...» απειλεί ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος και ρίχνει σπόντα για τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Καθόλου καλό ένας πολιτικός, μάλιστα αρχηγός κόμματος, να μιλάει σα να βρίσκεται στην κερκίδα ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Υπόθεση του «Noor1», ένα. Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία του Μαρινάκη, δύο. Μπαράζ, λέει, δημοσιευμάτων από έντυπα επιρροής του εφοπλιστή σε βάρος του Πάνου Καμμένου, τρία. Επί της ουσίας;

Που είναι η ουσία του πράγματος, για να έχουμε ερώτημα εύλογο. Δεν μου λέει τίποτα το «Να δούμε ποιός θα πάει πρώτος μέσα...». Ο Μαρινάκης, ο οποίος κατά τον Καμμένο θα μπει φυλακή, ίσως εννοεί ότι έπρεπε να ήταν κιόλας «μέσα», είναι «έξω». Και ο κουμπάρος της Ντόρας, αλλά και της Άννας Βίσση, δεν έχει σταματήσει να επεκτείνεται. Στη στεριά με χρήματα που κερδίζει στη θάλασσα.

Έχει βαρεθεί ο κόσμος να ακούει χρόνια όλα όσα κατηγορείται από τη δικαιοσύνη ο Μαρινάκης. Τι γίνεται εδώ; Βρωμάει η δουλειά αν του χρεώνουν άδικα εγκληματική δράση. Όπως βρωμάει αν πράγματι έχουν βάση οι κατηγορίες κι όμως ο Μαρινάκης να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Ο Καμμένος είναι κυβέρνηση, άρα υπόλογος. Επειδή ο Μαρινάκης είναι «έξω», επειδή ο Μαρινάκης τραβάει το γολγοθά με το στήσιμο που του κάνουν οι εχθροί του. Και στις δύο περιπτώσεις, είτε ο Μαρινάκης είναι θύμα, είτε ένοχος, η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη. Και ο Καμμένος θέλει να βγει από επάνω.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο... ΥΠΟΥΡΓΟΣ!