Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΦΩΦΗ

 

Πρώτη σελίδα στα “Νέα” που πλέον ανήκουν στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Ανοικτή αβάντα στο μαγείρεμα που πέφτει τις τελευταίες εβδομάδες να φτιαχτεί η νέα… κεντροαριστερά. Δηλαδή; Το τελειωμένο ΠΑΣΟΚ που αλλάζει όνομα, χάνει τον Ήλιο του σοσιαλισμού από το διακριτικό του και… συσπειρώνεται με την ανύπαρκτη Δημάρ του πρώην Κουβέλη.

Νέος φορέας της… κεντροαριστεράς η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η απόλυτη δικαιολογία του Μαρινάκη να κάνει αντιπολίτευση στον Σύριζα, όχι προς οφέλεια του Μητσοτάκη, αλλά στο όνομα των… προοδευτικών δυνάμεων.

Έχουν μια Ιστορία τα “Νέα”, η ναυαρχίδα του πολιτικού χώρου της παραδοσιακής “κεντρώας” παράταξης. Ελευθέριος Βενιζέλος, Γιώργος και Ανδρέας και George Παπανδρέου. Και σήμερα… Φώφη Γεννηματά, η οποία δεν διαλύει το ΠΑΣΟΚ που έχει ένα 5% και ό,τι τσιμπολογήσει με το παραμύθι της… κεντροαριστεράς.

Βολεύουν τα ''Νεα'' του Μαρινάκη να ροκανίζουν την απάτη της αριστεράς του Σύριζα για λογαριασμό της ΝΔ, με άλλοθι την υποστήριξη στη χωρίς προοπτική “ΔΗΣΥ” της μεγαλοκοπέλλας Φώφης, η οποία υπόσχεται εκλογή αρχηγού από τη βάση. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Από τη βάση, ένα εκατομμύριο πασόκοι κι άλλοι περίεργοι, ψήφισαν τον μοναδικό υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου το 2004. Γι΄ αυτό ο George, ο λαϊκός ηγέτης μας έβαλε στο μνημόνιο χωρίς να ρωτήσει τον μαλάκα, ένας είναι ο μαλάκας, ο λαός, ούτε και τους υπουργούς του. Για να μην ξεχνιόμαστε.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜAΡΙΝΑΚΗΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΤΗ ΝΔ!!!