ΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!

 

Γίνεται παιχνίδι στο ΠΑΣΟΚ. Άλλο πάλι τούτο! Όχι ότι δεν ισχύει, πως στο άλλοτε κραταιό κόμμα κάποιοι, εντός ΠΑΣΟΚ κι εκτός (!), κάνουν ασκήσεις στο χάρτη, προκειμένου να αλλάξουν τα κόζα. Να δυσκολευθεί η αυτοδυναμία Μητσοτάκη, να αβανταριστεί ο Τσίπρας.

Και παίζει, λέει, το σενάριο να γίνει πρόεδρος στο κίνημα ο Κώστας Λαλιώτης, που δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες, και να παραμείνει αρχηγός η Φώφη Γεννηματά. Και γιατί ο Λαλιώτης;

Επειδή θεωρείται η φυσική συνέπεια του Ανδρέα. Έχει πεθάνει ο Γιώργος Γεννηματάς, ο πατέρας της κυρίας Φώφης, και ο άλλος της τρόικα, μετά τον μεγαλοφύλαρχο Παπανδρέου, ο Άκης Τζοχατζόπουλος έχει στην πλάτη ένα σωρό εγκληματικές πράξεις.

Πρώτον, ο Λαλιώτης δεν είναι “εμπορικός”. Δεν πουλάει το όνομά του. Δεύτερον, ο γνήσιος εκπρόσωπος του πασοκοπαπανδρεϊσμού είναι ο Άκης. Ο κυνηγημένος. Ο αδικημένος. Ο συκοφαντημένος.

Αν, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ που έχει πεθάνει οριστικά, θέλει να αναστηθεί, ας αναζητήσει τις ρίζες του. Τον Άκη Τζοχατζόπουλο τον αρχιμιζαδόρο. Και να σταματήσει τις υποκρισίες το ΠΑΣΟΚ. Ο Άκης είναι παιδί του. Γέννημα του ΠΑΣΟΚ είναι. Ο πιο αγαπημένος του Ανδρέα από την τρόικα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ