ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Αυτό θα πει αντιπολίτευση. Να έχουν λυσάξει να ρωτάνε που ήταν κρυμμένος ο πρωθυπουργός όταν οι φωτιές εμφανίστηκαν και τούτο το καλοκαίρι, με την όρεξη να κάψουν τουλάχιστον τριψήφιο αριθμό σε χιλιάδες στρέμματα. Το ξέρουν πολύ καλά σε ποιο μέρος ακριβώς είχε καβατζάρει ο Τσίπρας, αλλά δεν το έλεγαν. Η αντιπολίτευση πιάνει τόπο αν ρωτάς Που κρύβεται, Γιατί κρύβεται. Με ποιον έκανε διακοπές ο Τσίπρας, σε κότερο, σε βίλα, σε σπηλιά στα Μάταλα, που;

Η όλη ιστορία είναι αστεία. Εκθέτει όχι τον Τσίπρα, αλλά την αντιπολίτευση. Αν, δηλαδή, ο πρωθυπουργός έκανε μια θεατρικού τύπου παράσταση, μια εμφάνιση αμέσως με τις πρώτες σπίθες της πύρινης κόλασης στην ανατολική Αττική, τι θα έλεγαν; Θα σου πω εγώ.

Ο Τσίπρας μας δουλεύει, κάνει τον πυροσβέστη. Μόνο τα μανίκια δεν σήκωσε και με τη μάνικα στο χέρι να αρχίζει να ρίχνει νερό για να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά.

Να σοβαρευτούμε. Για μπουγέλο είναι ο κάθε πρωθυπουργός που παίρνει το ελικόπτερο να επιθεωρήσει τις… στάχτες. Να δώσει οδηγίες στους αξιωματικούς της πυρόσβεσης πως θα κάνουν τη δουλειά τους. Δουλειά του κυβερνήτη είναι να είναι προετοιμασμένη η χώρα σε ανθρώπους επαγγελματίες, πυροσβέστες και μέσα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα. Όχι να δίνει ρεσιτάλ κομματικής ηθοποιίας.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ