ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ… ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ;

 

Τέτοιο κυνηγητό στα νυχτερινά μαγαζιά δεν έχει ξαναγίνει. Από το υπουργείο οικονομικών τα δίνουν όλα, μην τους ξεφύγει ούτε ένα ποτό χωρίς απόδειξη, ούτε μια ξαπλώστρα σε παραλία. Γιατί, όπως λέει και η συντρόφισσα Πέτη Πέρκα, γραμματέας της Δημόσιας Περιουσίας, παίζει πολύ αυθαιρεσία, γίνονται παραβάσεις στον αιγιαλό. Και, τέλος πάντων, πρέπει να προστατευθεί η κοινοχρηστία ακόμα και στην Ψαρού της Μυκόνου.

Παραμύθια. Αν το κράτος ενδιαφερόταν για κάτι… άλλο εκτός από να μαζεύει νταηλίκι χρήματα, θα είχε τσακίσει την “προστασία” της… νυχτερινής ζωής. Ούτε και με την κυβέρνηση της “αριστεράς” άλλαξε τίποτα και σ’ αυτόν τον τομέα. Οι μπράβοι και τα αφεντικά τους συνεχίζουν κανονικά την επικυριαρχία τους. Επιβάλλουν το δικό τους νόμο.

Η αλήθεια είναι ότι μαγαζί που κόβει αποδείξεις σε κάθε είσπραξη, θα βαρέσει διάλυση. Θα κατεβάσει ρολά. Και η κυβέρνηση παίζει το δικό της θέατρο βάζοντας στο σημάδι τα beach-bar restaurant της Μυκόνου και το προγραμματισμένο show την πρώτη Σεπτεμβρίου στο Νάμμος με τον Αντώνη Ρέμο. Ό,τι αρπάξουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝΕ… ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΑΝΕ