ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ

 

Οι πεθαμένοι βγαίνουν από τον τάφο τους; Η νεκροψία θα δείξει. Στην πολιτική όλα γίνονται. Ανασταίνονται οι νεκροί. Όπως κάποιοι που θέλουν σκότωμα, που λέει ο λόγος, κυκλοφορούν με ψηλά το σαγώνι.

Έχει στηθεί το έργο για την ανασυγκρότηση της... κεντροαριστεράς. Όχι της αριστεράς. Την ψόφησε την αριστερά ο σύριζας, οπότε οι πονηροί και όλοι όσοι θέλουν να τσουρνέψουν ψήφους από τον Τσίπρα, ξανάβαλαν τη λατέρνα.

Φοβερά πράγματα. Το ΠΑΣΟΚ, το καταδικασμένο, λένε τώρα ακόμα κι αυτοί που το έφτυναν, ότι αδίκως το είχαμε συκοφαντήσει.

Δεν τολμάνε να βγάλουν στη γύρα νέο κόμμα, επειδή λείπουν τα άφθαρτα πρόσωπα. Έτσι ξαναζεσταίνουν στην κατσαρόλα το ίδιο πολυμαγειρεμένο φαγητό, γεμάτο τοξίνες. Με βολές κατά τον σύριζα.

Η πατέντα της απάτης. Της καραμπινάτης απάτης. Τα χώνεις στους άλλους και περιμένεις την ώρα που γυρίίζει να κονομήσεις. Βγήκε στο κλαρί ο σύριζας κι αντί να δείξει αυτό που υποτίθεται είναι, από το πρωί μέχρι το βράδυ τα βάζει με την… ΝΔ. Κι αυτοί του ΠΑΣΟΚ που κρύβονται πίσω από τη “δημοκρατική συμπαράταξη” ποντάρουν στην… κριτική στον σύριζα.

Ο σύριζας ήρθε στον αφρό διότι σάπισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ ξανασηκώνει κεφάλι διότι το έργο δεν περπάτησε με το σύριζα. Το μέλλον πάλι φως μας γεμίζει.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ