ΣΥΡΙΖΑ: «ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

 

Η Παράγκα είναι μία, και έχει συγκάτοικους τους πρόεδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Τον Μαρινάκη και τον Αλαφούζο. Ποιος το λέει αυτό; Ο Σύριζα! Μέσω του κομματικού της οργάνου της «Αυγής». Που φόρα παρτίδα μιλάει για προπαγάνδα της ΝΔ που υλοποιούν με τα μήντια που κατέχουν, αλλά και τις ομάδες τους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι δύο επιχειρηματίες.

Εκεί πήγε το έργο. Εμείς, σου λένε, οι συριζαίοι διαλύσαμε την εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος και οι Μαρινάκης, Αλαφούζος έστησαν την δική τους παράγκα, την «Παράγκα του Μοσχάτου».

Όχι, μαλάκες είναι οι αριστεροί ινστρούχτορες να μην εκμεταλλευτούν το έργο. Να κάθονται με τα χέρια στην τσέπη όταν κάνουν αντικυβερνητική πολιτική μέσω του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τα αφεντικά τους. Η καλύτερη τους οι συριζαίοι. Με πρωτοσέλιδο στην καθημερινή κυβερνητική εφημερίδα ξεκίνησαν τη δουλειά και θα το τραβήξουν όσο πάει.

Ανύπαρκτος, πιο σωστά ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ μέχρι σήμερα ο σύριζα στην υπόθεση της κάθαρσης στο πρωτάθλημα. Έλα, όμως, που Αλαφούζο ς- Μαρινάκης με συγχορδία κατά της διαιτησίας, πίσω από την οποία παραμύθι φούρναρης βρίσκεται… κυβερνητικός δάκτυλος, στήνουν σκηνικό αντιπαράθεσης, ΑΣΧΕΤΟ με το ποδόσφαιρο.

Παιχνίδι κάνουν ο Μαρινάκης μάστορας με βοηθό τον Αλαφούζο; Και ο πονηρός σύριζας δεν πάει πίσω. Πρώτα να μας πουν ποιούς και πόσους στείλανε φυλακή για την εγκληματική οργάνωση που έκανε ανά κατά διά το πρωτάθλημα κι αυτοί οι με το στόμα εξυγιαντές... διέλυσαν. Κι αν τους παίρνει μας λένε το άλλο. Αν παίζει στο έργο κάποια ''συμφωνία'' ότι σας την χαρίζουμε, αλλά και σεις δεν θα περάσετε την κόκκινη γραμμή όταν θα βρεθείτε απέναντι.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΚΗ, ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΡΑΟΥΤ!