Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ…

 

«Η τελευταία μας ευκαιρία είναι ο Κυριάκος». Τι είναι αυτό; Είναι η βαρυσήμαντη δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη. Και τι μας λέει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος; Αυτό που διάβασες. ‘Ότι η τελευταία μας ευκαιρία να σωθούμε είναι να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές ο Μητσοτάκης. Ο θείος του περιφερειάρχη.

Να σου πω που έφθασε το έργο στην Ελλάδα. Ο κόσμος πράγματι θα ψηφίσει πρωθυπουργό τον θείο του περιφερειάρχη, αλλά χωρίς την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο θα προκύψει. Για να μη σου πω ότι ο κόσμος θα… ελπίζει το χειρότερο. Τα πράγματα να ζορίσουν κι άλλο!

«Ιστορικές» οι εκλογές αυτές που μας περιμένουν. Θα είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες θα ψηφίσουν... χωρίς ελπίδα. Τελείωσε αυτό το παραμύθι. Της ελπίδας που το εμπορεύτηκαν όλοι όσοι έγιναν πρωθυπουργοί.

Ο Κυριάκος επειδή είναι συγγενής, αδελφός της μητέρας του, τον γνωρίζει υποτίθεται ο ανηψιός του. Γνωρίζει, δηλαδή, τις ικανότητες του θείου. Και επειδή ο Μπακογιάννης λέει τα σύκα, σύκα, θα μας το έλεγε αν ο Κυριάκος ήταν λίγος για πρωθυπουργός. Κρυόπλαστο αστείο.

Άξιος, λοιπόν, πρωθυπουργός ο Κυριάκος, όμως ο κόσμος θα τον ψηφίζει, ας είναι και ανάξιος. Επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά καταψηφίζει τον προηγούμενο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ