ΤΟ ‘’ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ’’ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Μ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει μύτη ο Καρανίκας, ο εγκέφαλος του Τσίπρα, ο στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού μας, και να περάσει απαρατήρητος. Θα τον πούνε γραφικό, γελοίο, καραγκιόζη, νούμερο σκέτο τον Νίκο Καρανίκα, όμως αυτός λέει σωστά πράγματα. Και πάντα δικαιώνεται. Όπως στην περίπτωση του συνταγματολόγου Χρυσόγονου, του ευρωβουλευτή του Σύριζα, που πλέον βγήκε στο αντάρτικο και ανοικτά επικρίνει την κυβέρνηση.

Η απόλυτη δικαίωση Καρανίκα! Το εν λόγω επίλεκτο κομματικό στέλεχος, μία φιγούρα εντελώς επιθεωρησιακή, αλλά όχι τυχαία πολιτική προσωπικότητα, από την αρχή δεν τον ήθελε στον Σύριζα αυτόν τον Χρυσόγονο. Να, που πάλι έπεσε μέσα ο Καρανίκας, ο οποίος λέει σήμερα:

''Ο Χρυσόγονος ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013. Είδε ότι έχανε το ΠΑΣΟΚ κι ήρθε στον Σύριζα ο αριβίστας, ο τυχοδιώκτης που μαζεύει αποζημιώσεις και του κάνουν πλάτη τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ...''.

Συμπέρασμα. Όλος ο σύριζας είναι υπόλογος απέναντι στον Καρανίκα, διότι όλοι είχαν δεχτεί μέλος στο κόμμα και τον έκαναν ευρωβουλευτή το δικηγοράκι από την Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ… ΗΘΕΛΑΝ