Ο ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΚΟΥΚΛΕΣ»

 

Τέρμα και τελείωσε. Ο σύντροφος Νίκος Καρανίκας, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, είναι μία προσωπικότητα του δημοσίου βίου. Γι’ αυτό κάθε κίνησή του, κάθε εμφάνΙσή του παρουσιάζεται από τα μήντια και σχολιάζεται.

Δεν είναι έκπληξη η παρουσία του Νίκου Καρανίκα, στελέχους διαπρεπούς της κυβερνητικής οπερέτας, στον πασίγνωστο λόγω της διαφορετικότητας του χώρο της εναλλακτικής διασκέδασης, στις τράνς ‘’Κούκλες’’. Όταν μιλάμε για drag show και τρανσέξουαλ η σκέψη πάει στο μαγαζί της Μαριλού, στις ‘’Κούκλες’’.

Πολιτικό «μήνυμα» πέρασε στον ελληνικό λαό ο Νίκος Καρανίκας με την επίσκεψή του στο Κουκάκι. Κι όταν φωτογραφήθηκε, ασχημάντρας αυτός, με τα αλέγρο κορίτσια που εμφανίζονται στην πίστα, που κάνουν το show τους στις «Κούκλες».

Η κυβέρνηση του σύριζα έκανε το καθήκον της, πέρασε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, όμως χρειαζόταν να βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορία και ο Νίκος Καρανίκας. Ο σύριζας υποστηρίζει τις τρανσέξουαλ διότι είναι πολιτικό κόμμα τράνς. Γεννήθηκε αριστερός και φοράει ρούχα δεξιού. Έχει ταυτότητα αντιμνημονιακή αλλά κυκλοφορεί ελεύθερα με μνημονιακή βίζα που του χορήγησαν οι δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ