Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ… ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

 

Για να μη ξεχνιόμαστε, πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο Τσίπρας πέταξε επάνω από το Αιγαίο με F-16, που είναι καταδιωκτικό και βομβαρδιστικό και έκαστο κοστίζει κοντά στα 20 εκ. δολάρια.

Έτσι που λες. Ως αριστερός από κούνια μία ζωή δήλωνε παρών και χωρίς γραβάτα, αυτό το κρατάει ακόμα, στις πορείες μέχρι την αμερικάνικη πρεσβεία. Και στο Λευκό Οίκο ευχαρίστησε τον Τραμπ για τη στρατηγική συνεργασία, ενώ τόνισε «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να την ενισχύσουμε».

Το ζήσαμε και αυτό. Ένας γέννημα- θρέμμα αριστερός, ο οποίος συνεχίζει να αυτοαποκαλείται αριστερός, μπήκε στον Λευκό Οίκο, στη Μέκκα και την Ιερουσαλήμ και το Άγιον Όρος του καπιταλισμού, και περιχαρής δήλωσε: «Αυτή είναι μία σημαντική στιγμή για την ενίσχυση των ελληνοαμερικάνικων σχέσεων. Υπογραφή Αλέξης Τσίπρας».

Γι αυτό, αναρωτιέται ο κάθε λογικός άνθρωπος, έγινε πρωθυπουργός ο… αριστερός Τσίπρας; Για να ακούει από το στόμα του πλανητάρχη Τραμπ ότι θα εγκρίνει την αναβάθμιση των F-16, τα αμερικάνικα μαχητικά αεροπλάνα.

Μιλάει ο Τσίπρας και είναι σα να ακούμε πρωθυπουργό τον Σαμαρά. Τον Μητσοτάκη. Τον Λουκά Παπαδήμο. Τον Γιώργο Παπανδρέου. Είδες η «πρώτη φορά αριστερά».


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ