ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕ Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

 

Για μία φορά ακόμα, το «ιστορικό στέλεχος της αριστεράς», όπως χαρακτηρίζεται από άπαντες, ο υπέργηρος Μανώλης Γλέζος κοπάνησε με μία δήλωση τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα. Μία ακόμα προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό επειδή πήγε και προσκύνησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μιλάει για «παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας» και ότι ο Τσίπρας «ξαναγυρίζει την Ελλάδα στην εποχή του Πιοριφόι» ο σύντροφος Γλέζος, από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του Σύριζα, για να μη ξεχνιόμαστε. Ανοησίες, λέω εγώ, του «ιστορικού στελέχους της αριστεράς».

Πρόσεξε. Ο Γλέζος τα βάζει με τον Τσίπρα, ο οποίος «αγωνίζεται να μειωθεί η ανεργία στις ΗΠΑ αγοράζοντας F-16» κι όχι με τον… Σύριζα. Για τον μπάρμπα- Μανώλη δεν υπάρχει κανένα Σύριζας κομματικός, κυβερνητικός, αριστερός. Υπάρχει μόνον Τσίπρας. Επ' αυτού κανένας μαλάκας αρθρογράφος δεν ψυλλιάστηκε κάτι.
Το άλλο. Σιγά που ο Τσιπράκος να είναι αυτός που μας… παρέδωσε στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα, γελοίοι πολιτικοί αναλυτές, που περιμένετε τι παπαριά θα πει έναν τελειωμένος «ιστορικό αγωνιστής» για να κάνετε το παιχνίδι σας, είναι παραδομένη στην Αμερική με το τέλος του πολέμου. Κι αυτό δεν αλλάζει ακόμα κι αν τα ιστορικά στελέχη της αριστεράς, Α,Β’ και Γ’ εθνικής συνεχίζουν τις πορείες στην αμερικάνικη πρεσβεία με μπροστάρη τον Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ… ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!