ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΑΚ

 

Δεν ξέρει τι του γίνεται ο Τσίπρας κι όμως λέει ό,τι του κατέβει. ''Τέρμα η κρίση'', πανηγυρίζει κιόλας πριν αυτή μας στείλει.

Φοβερό Να μη ξέρει κάποιος τι λεφτά έχει στην τσέπη, τι υποχρεώσεις τον περιμένουν, τι έσοδα θα κονομήσει αύριο, κι όμως να ανοίγει το στόμα του και… σοβαρά, και...υπεύθυνα να λέει ανύπαρκτα πράγματα.

Ναι, ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός. Καμία αντίρρηση. Δεν έχει πάρει πρέφα όμως, ούτε καν ασχολείται με τα οικονομικά της χώρας. Και με ποια προσόντα να το κάνει; Ο μόνος προβληματισμός του, το μόνο που παρακολουθεί είναι τι μαλακίες θα πει ο Μητσοτάκης. Για να βάλει στη θέση του τον πολιτικό, τον κομματικό του αντίπαλο. Μέχρι εκεί.

Για να μη ξεχνιόμαστε. Δεν είναι η πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο σύριζα το μαγαζί. Επτά (αριθμός 7) φορές μέχρι σήμερα ο Τσίπρας έχει προαναγγείλει το τέλος της οικονομικής κρίσης, που θα πραγματοποιηθεί επί των ημερών του.

Μετά, μάλιστα, τη συνάντηση του με τον γίγαντα τον Ντόναλντ Τράμπ ο Ντάκ της Ελλάδος έχει σαλτάρει από χαρά. «Καθαρίσαμε» λέει. «Η Ελλάδα αλλάζει κατηγορία». Λόγια. Σε απελπισμένους.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕ Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ