ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ

 

Υπάρχει σκάνδαλο Σύριζα στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδιακή Αραβία, ναι ή όχι; Αυτό είναι το θέμα.

Κι επειδή είναι πολιτικό το θέμα, επειδή θα απασχολήσει την Βουλή, αύριο Δευτέρα, δεν υπάρχει… απάντηση. Τόσο απλά. Πιο απλά δεν γίνεται.

Αν είναι δυνατόν να αναδειχθεί η αλήθεια στη… Βουλή! Ποτέ. Αν είναι δυνατόν η μια πλευρά να παραδεχθεί ότι έκανε λαμογιά. Αρπακτή. Ποτέ. Οι μεν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα λένε τα δικά τους, οι δε του Σύριζα θα λένε τα δικά τους και θα θέλουν να βγουν από πάνω. Αλλά!

Σ’ αυτή την ιστορία αποδείχθηκε για μια φορά ακόμα ότι ειδικά οι κύριοι της ΝΔ είναι… βλήματα. Της πλάκας αντιπολίτευση κάνουν, δηλαδή. Να εξηγήσω.

Έπεσε γκραν- σουξε προβολή στο ότι ο πρώην υπουργός Φίλης… διαφωνεί με τον Καμμένο. Τι έπρεπε να κάνει η αντιπολίτευση; Να πει «Στις κάλτσες μας!» κι αν… διαφωνεί ο Φίλης. Είναι γελοίο να θαρρούν πώς μειώνεται η αξιοπιστία της κυβέρνησης επειδή… διαφωνεί ο Φίλης.

Και βγήκε στη σέντρα κι αυτός ο περίεργος με το σκουλαρίκι βουλευτής του Σύριζα, Κυρίτσης στο όνομα, που είπε «Συμφωνώ με τον Φίλη». Πάλι η αντιπολίτευση έπρεπε να πει «Στο σλιπάκι μας το αν… συμφωνεί με τον Φίλη που… διαφωνεί με την πώληση των βλημάτων».

Είπαμε. Υπάρχει βρωμιά στο νταραβέρι με τα βλήματα, ναι ή όχι; Αυτό είναι το θέμα. Όχι να τους δουλεύουν οι συριζαίοι και να τσιμπάνε οι άλλοι. Και επειδή είναι κορόιδα να παίζουν στο γήπεδο των συριζαίων.


Διαβάστε ακομα:

Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ