ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΟΤΡΥΠΕΣ

 

Πόσο θα πάρει στις εκλογές ο Βαρουφάκης; Το αποφάσισε! Μόνον; Το ανακοίνωσε κιόλας ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Κόντρα στον Τσίπρα!

Να, ποιο είναι το ίδιο τσαχπίνικο παιχνίδι που μια ζωή γίνεται από διαφορετικούς παίκτες. Ιανουάριος 2015 ήρθε, τον έφεραν τον Τσίπρα να μας σώσει, και για να μας σώσει στα σίγουρα κι αυτός έδωσε την καρέκλα του υπουργού οικονομικών στον Βαρουφάκη. Σήμερα;

''Ποιος Τσίπρας! Ένα γιουσουφάκι των Βρυξελλών είναι ο Αλέξης, που μέσω mail εκτελεί τυφλά τις εντολές τους… ''.Το είπε δημοσίως και τηλεοπτικώς ο Τζώνης ο Βαρουφάκης, ο οποίος δεν ήθελε να μπλέξει με την πολιτική, αλλά επειδή έχει δεσμευτεί στον ελληνικό λαό, τελικά θα κατέβει υποψήφιος.

Είπαμε. Είμαστε στη φάση, και πότε δεν είμασταν δηλαδή, να μας χορεύουν ποντίκια, αρουραίοι χωρίς γραβάτα, που σήμερα είναι, αύριο γίνονται καταραμένοι περαστικοί, για να χωθούν στις χωματότρυπες τους.

Λοιπόν. Πόσο θα πάρει στις εκλογές ο Βαρούφ; Θα πάρει! Δεν θα πάει στράφι τόση λεζάντα, τόση δουλειά που έπεσε για να προβάλλεται εδώ και δύο χρόνια. Θα πάρει, λοιπόν, διότι κάποιοι τον θέλουν κόντρα στον Σύριζα.

Είμαστε ωραίοι, ρε. Τσίπρας δίδυμο με Βαρουφάκη, πακέτο οι δυο τους, χθες. Σήμερα αντίπαλοι. Να, γιατί δεν θα πεθάνουμε.

Διαβάστε ακομα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ