Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

 

Τελικά, ξεπερνάει επί της ουσίας τα όρια του γελοίου η εμμονή όσων αντιπολιτεύονται τον Τσίπρα να τον κατηγορούν για διπρόσωπο. Ότι άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση κι άλλα λέει κι άλλα κάνει ως πρωθυπουργός.

Γιατί, όμως, δεν βλέπουν την αλήθεια οι κατήγοροι του Τσίπρα. Ότι και πριν γίνει πρωθυπουργός και μετά δουλεύει τον κόσμο. Γιατί, δηλαδή, τον αποδέχονται ως αληθινό μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Τσίπρας δεν είναι παραμύθης. Σε καμία περίπτωση. Ψεύτης είναι. Και πριν και μετά. Κανονικός Μυτχάουζεν και με τεράστια «δικαιολογία». Πριν δεν ήταν πρωθυπουργός. Άρα για το καλό της Ελλάδος υποχρεώνεται ως «πραγματικός αριστερός χωρίς να αλλοιώνει την καθαρότητα των θέσεων του να δίνει μάχες για εφικτές αλλαγές», όπως ο ίδιος προσπαθεί να πείσει αριστερούς και μη.

Δηλαδή; Λέει ο Τσίπρας ότι δεν είμαι κωλοτούμπας, αλλά κάνω κωλοτούμπες προς τα δεξιά για να πετύχω υλοποίηση θέσεων προς τα αριστερά.

Από το 1821 ο Τσίπρας είναι ό,τι καλύτερο για τους ξένους. Απ’ όσους πρωθυπουργούς υπηρέτησαν συνειδητά τη ξενοκρατία στην Ελλάδα, αυτός είναι το κελεπούρι τους.

Όχι γιατί ο Αλέξης μας είναι ικανός στις κωλοτούμπες. Αυτά τα λένε οι μαλάκες οι δεξιοί. Το κελεπούρι των ξένων είναι ο Τσίπρας διότι εμφανίζεται ως… αριστερός. Αν έλεγε ότι είμαι δεξιός, με τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει (για να δίνει… εφικτές μάχες στο όνομα της αριστεράς) δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΟΤΡΥΠΕΣ