ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

 

Γιατί πηγαινοέρχεται τελευταία στο Άγιον Όρος ο Τάκης Μπαλτάκος; Αυτό το γνωρίζει ο ίδιος βέβαια αλλά και ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου. Μόνον αυτή την Μονή επισκέπτεται ο πρώην «αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Παρένθεση απαραίτητη. Ποτέ δεν υπήρξε αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ επί Αλαφούζου ο Μπαλτάκος, όπως τον παρουσίαζαν οι έγκυροι δημοσιογράφοι. Από ψέματα άλλο τίποτα αν αυτά βοηθάνε την ομάδα ή εξυπηρετούν προσωπικά παιχνίδια. Κακό πραμα να παραμυθιάζουν οι λειτουργοί του τύπου, να θολώνουν τον κόσμο.

Επί του θέματος. Κόσμος και κοσμάκης πάει και έρχεται στο Όρος, ειδικά στο Βατοπέδι, το κατ’ εξοχήν μοναστήρι που κάνει χίλια χρόνια παιχνίδι με την εξουσία. Ένα σωρό νταραβεριτζήδες, όχι μόνον αξιότιμοι πολιτικοί και επιχειρηματίες θέλουν να πάρουν το ''χρίσμα'' του Βατοπεδίου, του Νο1 παίκτη του Πούτιν στην Ελλάδα.

Ο Μπαλτάκος είναι άτομο με περιεχόμενο. Άνετα στέκεται ως συνομιλητής με τους επιτελείς της Μονής Βατοπεδίου. Σε θέματα ορθοδοξίας, εθνικής πολιτικής, διεθνών ισορροπιών. Μήπως μέσα στα θέματα που συζητάει ο Μπαλτάκος με τον μοναχό Αρσένιο, το δεξί χέρι του Εφραίμ, είναι και το… μέλλον του Παναθηναϊκού; Μάλλον αποκλείεται.(Φώτο, ο ηγούμενος Εφραίμ με τον δημοσιογράφο Βερύκιο.)

Διαβάστε ακόμα:

ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΟ ''ΘΕΣΜΟ'' ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ