ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Η κυβέρνηση, λέει, της αριστεράς. Όχι, σύντροφοι! Το λένε κι αυτοί που δεν είναι σύντροφοι. Ότι είναι της αριστεράς αυτή η κυβέρνηση με αρχηγό τον κύριο Τσίπρα. Και το λένε οι μη αριστεροί, για να μειώσουν την αριστερά.

Δεν υπάρχει κυβέρνηση της αριστεράς. Ποτέ στην Ιστορία και σε κανένα κράτος της γής δεν προέκυψε κυβέρνηση της αριστεράς. Οι χαρακτηριζόμενες ως «αριστερές» κυβερνήσεις ήταν των αριστερών. Όχι της αριστεράς. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Στην Ελλάδα, λοιπόν, από τον Ιανουάριο του 2015 κάποιοι που θεωρούνται αριστεροί, που οι ίδιοι θαρρούν ότι είναι αριστεροί έγιναν κυβέρνηση. Αυτοί οι ίδιοι προσωπικά ξεφτυλίστηκαν και ξεφτυλίζονται διότι μόνον ως αριστεροί δεν πολιτεύονται, ενώ επιμένουν ότι είναι… αριστεροί.
Δεν ηττήθηκε η αριστερά με τον προσωπικό πολιτικό διασυρμό των αριστερών του Σύριζα, κανονική συνέχεια της ΝΔ. Η αριστερά είναι ιδεολογία. Και οι ιδεολογίες δεν ξεφτυλίζονται. Δεν φθείρονται. Δεν πεθαίνουν. Ποτέ.

Μέχρι σήμερα, από τότε που ανακαλύφθηκε η αριστερά, 117 εκατομμύρια βόθροι έχουν αδειάσει για να πέσουν στα μούτρα των αριστερών. Έπαθε τίποτα η… αριστερά; Όχι, βέβαια. Τα οράματα της αριστεράς θα συνεχίζουν να διεγείρουν αγωνιστές και να προκαλούν την ελπίδα του κοσμάκη.

Ο καπιταλισμός πότε δεν θα γεννήσει ήρωες και επαναστάτες. Μόνο ο κομουνισμός, μόνο η ιδεολογία του αριστερού έχει το προνόμιο να βγάζει πουλημένους, προδότες, ρουφιάνους, ξεφτιλισμένους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ