''ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!'', ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Να σταματήσουν εδώ και τώρα τα μπλόκα των αγροτών με τα τρακτέρ και τις νταλίκες. Η παρεμπόδιση της ελεύθερης κυκλοφορίας είναι παράνομη. Προειδοποιώ τους μπλοκαριστές ότι όσοι δεν αδειάσουν τους δρόμους θα συλληφθούν με αυτόφωρη διαδικασία. Έχω ενημερώσει σχετικώς την αστυνομία να παρέμβει. Υπογραφή Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Ποια είναι η κυρία; Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Συνέβη τον Φεβρουάριο του 2016, για την γνωστή εδώ και χρόνια πια ιστορία. Το κλείσιμο των εθνικών οδών, που είναι ''θεσμός'', λέω για τη διαμαρτυρία των αγροτών ενάντια στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρακτέρ ζεσταίνονται, να την ξανακάνουν, τη μία από τα ίδια δουλειά. Και το σύνθημα θα δοθεί, άσε τι λένε κυβέρνηση, δικαιοσύνη και τα μνημονιακά ΜΜΕ.

Η κυρία εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, για να μη ξεχνιόμαστε, είχε στείλει το σχετικό μπουγιουρντί στις κατά τόπους εισαγγελίες, να ξεκινήσουν διώξεις αν διαπιστωθεί το αξιόποινον της παρακώλυσης των συγκοινωνιών.

Τι μας λέει η κυρία, θα πεις. Εδώ υπάρχει οργή λαού. Σύμφωνοι. Ο ξεσηκωμός της αγροτιάς είναι γενικός, παλλαϊκός, που λένε. Καμία αντίρρηση. Υπάρχουν, όμως, και οι νόμοι, τους οποίους οφείλουν να υπηρετούν, να εφαρμόζουν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης.
Μπλόκα πάλι; Μπλόκα! Και πού θα βγάλει η δουλειά; Εγώ θα σου πω.

Κατ' αρχήν, θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η κυρία Ευτέρπη είχε κάνει τη δουλειά της. Ένα το κρατούμενο. Όχι, δηλαδή, επειδή ο Τσίπρας είναι ο ορισμός της πιο ξευτυλέ ολέ αναξιοπιστίας της κυβέρνησης, να αποκτήσουμε σ' αυτό το μπουρδέλο και την αναξιοπιστία της Δικαιοσύνης. Ούτε θα πεις ότι ο Τσίπρας είχε βάλει την κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη να καθαρίσει τα μπλόκα.

Άλλο θα πεις. Ότι η κυρία Ευτέρπη οφείλει να συλλάβει τον πρωθυπουργό. Μαζι μιλάμε, και δεν μιλάμε σε επίπεδο καφενείου, δηλαδή τηλεοπτικής εκπομπής. Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Να καλέσει η κυρία Ευτέρπη στο γραφείο της τον κύριο Τσίπρα. Απλά είναι τα πράγματα. Κύριε πρωθυπουργέ, εκπροσωπείς τον λαό εσύ, εγώ την Δικαιοσύνη. Σύμφωνοι; Σύμφωνοι. Υποσχέθηκες κάποια πράγματα στους κυρίους με τα τρακτέρ; Ναι, τα υποσχέθηκα. Τα εφάρμοσες αυτά τα οποία έχεις δεσμευθεί να υλοποιήσεις; Όχι, δεν τα εφάρμοσα. Τότε, κύριε Τσίπρα, θα σας συλλάβω για ηθικό αυτουργό των αγροτικών κινητοποιήσεων που προκαλούν τεράστια, ανυπολόγιστη ζημιά στη χώρα.

- Κυρία Ευτέρπη, κάνετε κατάχρηση εξουσίας, θα διαμαρτυρηθεί το παιδί χωρίς γραβάτα.

«Κύριε Τσίπρα, κάνω το καθήκον μου. Για να μην σας στείλω στον Κορυδαλλό, για να γλυτώσετε, ένα σας μένει. Όταν αδυνατείτε να πραγματοποιείτε όσα προαναγγέλετε, τότε να παραιτηθείτε».

Διαβάστε ακόμα:

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΙΤ