ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ

 

Το ΚΚΕ έχει συμπεριφορά Βατικανού. Μιλάμε σοβαρά. Τι κάνει το μέγα ιερατείο του καθολικισμού; Έχει το δικαίωμα να αγιοποιήσει κάποιον. Όπως και να αφορίσει κάποιον άλλον. Μιλάει το Άγιον Πνεύμα. Βέβαια. Και το Αλάθητο του Πάπα.

Έτσι και το ΚΚΕ. Αποφασίζει το ιερατείο του κόμματος ότι κάποιος είναι προδότης. Καρφί της ασφάλειας. Διπλός πράκτορας. Ρουφιάνος του κερατά. Και το κόμμα πιθανόν να κάνει γκέλα, όπως το Βατικανό. Έχει συμβεί, δηλαδή, να έχουν αγιοποιήσει κάποιον ο οποίος μετά από 157 χρόνια π.χ. αποδείχθηκε παπατζής, κομπιναδόρος.
Το ΚΚΕ. Επιχορηγείται οικονομικά από το κράτος για να κάνει κι αυτή τη δουλειά. Σήμερα, δηλαδή, να αποκαθιστά τον άλφα αγωνιστή τον οποίον πριν 40 χρόνια π.χ. τον είχε καταραστεί.
Η κουβέντα γίνεται για τον σπουδαίο Ιωάννη Καποδίστρια, τον πρώτο μετά την τουρκοκρατία κυβερνήτη, ο οποίος σα χθες 6 Ιανουαρίου, το 1828, με τη συνοδεία του και την αγγλική κοβέρτα wolf έφθασε στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της ελεύθερης Ελλάδος.

Τα φωτισμένα μυαλά του ΚΚΕ, κάποιοι Σιάντοι, Ζεύγοι και σία με στόκο στο κεφάλι, για χρόνια είχαν καταλήξει στο μέγα συμπέρασμα ότι ο Καποδίστριας επειδή ήταν αριστοκρατικής καταγωγής και υπουργός εξωτερικών του τσάρου της Ρωσίας, επρόκειτο για άτομο αντιλαϊκό.

Μιλάει το Άγιον Πνεύμα. Είπαμε. Το Άγιον Πνεύμα του Μαρξισμού, του Λενινισμού, του ψευτοτσουτσουνισμού κόντρα στην αντίδραση. Οι άνθρωποι ήταν του κου κου ε, όχι του τσου τσου ε.

Όταν έγινε η διάσπαση του ΚΚΕ, το 1968, κάποιοι άλλοι κομουνιστές, αυτοί του «εσωτερικού» όπως αυτοαποκαλούνταν, το είδαν διαφορετικά. Δηλαδή; Ότι ο Καποδίστριας σε μία ανύπαρκτη χώρα, με μηδέν κρατικό μηχανισμό, έκανε πολλά, πάρα πολλά, περισσότερα δεν γινόντουσαν. Και κακώς εμείς οι αριστεροί είχαμε παρεξηγήσει και τον ίδιον και το έργο του.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΑΦΕΛΦΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ